Răzvan Ciobanu a murit chiar în localitatea natală a lui Gheorghe Hagi. Designerul și-a pierdut viața, luni dimineață, într-un violent accident rutier | DEZVĂLUIRI

Cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui accident rutier petrecut luni, pe raza localității constănțene Săcele.

Petru Luca, miercuri 01 mai 2019 , 14:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui accident rutier petrecut luni, pe raza localității constănțene Săcele. În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare lângă mașina sa de teren, după ce vehicul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat de câteva ori pe câmp. Cum nu purta centură de siguranță, Ciobanu a fost proiectat afară prin geam, decesul fiind consemnat dimineață de anchetatori, alertați de sătenii din zonă. 

Satul constănțean Săcele, pe raza căruia s-a petrecut tragedia, este cunoscut publicului larg prin faptul că aici, pe 5 februarie 1965, s-a născut Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

După ce a renunțat la casa părintească, pe care a donat-o unei femei sărmane, Gică Hagi nu a mai trecut deloc pe acasă, deși mulți ani, la intrarea în sat, o pancartă consemna că pe aceste meleaguri a văzut lumina zilei legenda fotbalului autohton. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si