Răzvan, un copil de numai 7 ani, a murit strivit sub roţile unei maşini, în timp ce se juca lângă bloc. La 5 ani de la tragedie, şoferiţa vinovată îşi primeşte pedeapsa

Răzvan avea doar 7 anişori când, brusc, viaţa i-a fost curmată într-o zi de august. Se întâmpla în 2013. Băieţelul se juca în jurul unui bloc din Botoşani când a fost călcat de o maşină condusă de o şoferiţă cu permis de Italia.

M.C.B., miercuri 21 noiembrie 2018 , 14:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Băieţelul nu a avut nicio şansă. A murit pe loc, strivit sub roţile maşinii de teren.

Marţi, la mai bine de 5 ani de la tragedie, şoferiţa din Botoşani, Mirela Valentin Talpan, de 41 de ani, a fost găsită nevinovată, în baza unei decizii surprinzătoare emise de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

În primă fază, Judecătoria Botoşani hotărâse condamnarea femeii la zece luni de închisoare cu suspendare. Pe lângă asta, Mirela Talpan ar fi trebuit să plătească şi despăgubiri morale de 70.000 de lei familiei victimei.

Ieri, însă, instanţa superioară a achitat-o pe botoşăneancă, lăsând nesoluţionată latura civilă. Judecătorii Curţii de Apel Suceava au decis că şoferiţa este nevinovată, potrivit botosaninews.ro.

Pe 28 august 2013, un băieţel de 7 ani a murit pe loc, după ce a fost călcat în spatele blocului unde locuia de un VW Touareg cu numere de Italia, condus de Mirela Valentina Talpan.

Tragedia s-a produs pe strada Barbu Lăzăreanu, în Botoşani.

Copilul, care se juca în zonă, a ieşit în faţa maşinii, iar şoferiţa nu a mai putut să îl evite.

Impactul a fost devastator pentru micuţ, care a murit pe loc. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si