Fiul Vioricăi Dăncilă investeşte în fotbal, fiind un mare suporrer al lui Dinamo, club cu mari probleme finaciare, patronul Ionuţ Negoiţă anunţând că nu mai e dispus să vândă clubul. În acest context, suporterii lui Dinamo, adunaţi în comunitatea Doar Dinamo Bucureşti (DDB), au preluat, în mod oficial, acțiuni la clubul din ”Ștefan cel Mare”.( vezi cum arată blocul mizerabil în care a locuit tatăl Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă, prima gafă majoră de când nu mai e premier: „Important e de ce vrea Viktor Orban anticipate”

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

Asociația condusă de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, prin intermediul unui comunicat, la sfârşitul lui ianuaruie, că a preluat 10% din club: ”În urma sesiunii de vot desfașurate în aceste zile, după exprimarea majorității membrilor cotizanți în

favoarea propunerii boardului DDB (98,8% au votat DA), ieri 30 ianuarie 2020, în fața notarului, reprezentanții FC Dinamo și reprezentanții Program DDB au semnat un act istoric prin care suporterii au preluat 10% din acțiunile Clubului Dinamo”.

Fiul Vioricăi Dăncilă a devenit investitor în fotbal. Victor e consilier la Curtea de Conturi 

“Am adunat în această Comunitate Socios oameni simpli, studenți, soldați, pensionari, familii, sportivi, foste glorii, artiști, oameni politici, oameni de televiziune, români din diaspora, oameni din peluză, membri Elite sau copii care și-au pus deoparte banii din alocație

pentru a se înscrie în DDB”, s-a mai scris în comunicat. Fanii au strâns 400.000 de lei pentru plata salariilor fotbaliştilor şi alţi 300.000 de lei înaintea partidei cu FCSB, câştigată de Dinamo cu 2-1.

Şi fiul Vioricăi Dăncilă a dat bani pentru Dinamo. El a postat pe facebook un mesaj primit de la DDB care atestă că este “acţionar DDB până la 12 februarie 2021”. Victor Dăncilă, care e un mare fan al lui Dinamo, este angajat la Curtea de Conturi, în funcţia de consilier. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si