Un coleg de liceu, amintiri cu Viorica Dăncilă: „Era aprigă la mânie, uşor peltică!”

Viorica Dăncilă a făcut liceul la Ploieşti, oraş în care s-a mutat cu părinţii.

Matei Vaihan, duminică 09 februarie 2020 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viorica Dăncilă a făcut liceul la Ploieşti, între 1978 şi 1982. Fostul premier s-a născut pe 16 decembrie 1963 la Roşiori de Vede, dar familia s-a sa mutat la Ploieşti la începutul anilor 70. Conform recorder.ro, mama sa era țesătoare la fabrica de postavuri „Dorobanțul”, iar tatăl, Filimon Nica, era plutonier major în Armata Română. Cei doi au divorţat apoi. (vezi în ce bloc mizerabil locuieşte tatăl Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier

Citeste si: Acum nu-și mai vorbesc, dar Viorica Dăncilă și Carmen Dan sunt vecine de bloc în Videle! Ce spun vecinii despre cele două femei celebre FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

Viorica Dăncilă a învăţat la Liceul Mihai Viteazu, în clasele a 9-a şi a 10-a, pentru ca apoi să frecventeze Liceul Energetic, în clasele a 11-a şi a 12-a. Ulterior, în 1988, Dăncilă  absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, din cadrul Institutului de Petrol și Gaze Ploiești. Pe facebook a fost postată o fotografie de pe vremea cînd Viorica Dăncilă, care avea numele de familie Nica în acea vreme, era elevă la Liceul Mihai Viteazul, adică în perioada 1978-1980.

Un coleg de liceu a făcut-o praf pe Vioricăi Dăncilă: "N-aş fi recunoscut-o în veci!” 

Ea a fost pozată la o petrecere, în timp ce dansa cu un coleg. “Eleva Vasilica Rodica Nica, actualmente primul ministru desemnat al României Viorica Vasilica Dăncilă, încercând să nu-i strivească corola de minuni a lumii partenerului temporar de slow dance”, a postat Doru Antonesi, membru al  trupei Divertis, care locuieşte de zeci de ani în Ploieşti.

“Încă o dovadă că talentele administrative erau marginalizate în socialismul pre-iliescuian al lui Nicolae Ceaușescu, dar și-au găsit o exprimare plenară în capitalismul de cumetrie al lui Liviu Dragnea”, a mai scris Antonesi. Un internaut a văzut poza şi a recunoscut-o în ea pe fosta sa colegă de liceu. “Intamplarea face ca intre anii 1978-1980 sa fiu coleg cu stimata doamna, la liceul Mihai Viteazul Ploiesti. Era o fata vesela, apriga la manie, usor peltica, dar prietenoasa. Daca nu era poza asta a dumneavoastra n-as fi recunoscut-o in veci!”, a scris fostul coleg al Vioricăi Dăncilă.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si