Producătorii din Dăbuleni și-au luat inima în dinți și au recoltat primii pepeni. Marfa dulce și zemoasă a luat drumul piețelor cu cel puțin 2 lei pe kilogram. La fiecare fermier care-și duce singur marfa la piață, sunt alți doi sau trei care o vând samsarilor. Așa sună regula anapoda a comerțului românesc, motiv de scumpiri în linie.
Patru zilieri muncesc de zor ca să culeagă prima recoltă de lubeniţă de anul acesta. Munca în soare e obositoare, dar pepenii de Dăbuleni trebuie să ajungă în câteva ore în pieţele din Bucureşti. Ca să se asigure că fructul e copt, producătorii apelează la metodele preluate din bunici.
A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar ulterior a obținut un master în comunicare digitală.
”Sunt o fire curioasă și dornică de a învăța tot timpul lucruri noi. Printre interesele mele se numără călătoriile, cititul și social media. Întotdeauna mi-a plăcut să scriu și să folosesc cuvintele pentru a transmite mai departe povești oamenilor. De asemenea, îmi place să fiu tot timpul informată, astfel că job-ul de redactor de știri a venit ca o potrivire perfecta”.
Îi place rapiditatea cu care circulă informația în mediul online și adrenalina pe care o oferă o știre de ultimă oră:
”Cred cu tărie că viitorul jurnalismului cuprinde și zona digital”.