Reacția familiei Duduianu după ce criminalul lui Emi Pian a fost mutat din spital

Reacția familiei Duduianu după ce criminalul lui Emi Pian a fost mutat din spital este uluitoare. Verii interlopului au reacționat imediat.

Georgiana Balaban, vineri 07 august 2020 , 14:45

reacția familiei duduianu criminal
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Criminalul lui Emi Pian. Reacția familiei Duduianu după ce criminalul lui Emi Pian a fost mutat din spital: „F**** m***** mătii! Te bucuri că ai scăpat cu viață și ai luat viața la om...Tu om nu o să mai fii în viața ta, sclavule!”.

Reacția familiei Duduianu după ce criminalul lui Emi Pian a fost mutat din spital

Criminalul lui Emi Pian. „Răzbunarea este dulce și nu îngrasă!” a scris un apropiat al familiei. Un alt comentariu lăsat la postare: „În memoria lui Emy Pian după înmormântare va ieși război mare.”

reacția familiei duduianu criminal

Suspectul în cazul uciderii lui Emi Pian, audiat de poliţişti

Criminalul lui Emi Pian. Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este adudiat, vineri, de către poliţiştii din Capitală, la sediul Serviciului Omoruri.

Criminalul lui Emi Pian. Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că principalul suspect în dosarul de omor deschis după uciderea lui Emi Pian este audiat, vineri, de către poliţişti.

reacția familiei duduianu criminal

Criminalul lui Emi Pian. Citeste si: Emi Pian, aplaudat în curtea casei sale. Imagini în timp real cu sutele de oameni care-i aduc un omagiu

Criminalul lui Emi Pian. Citeste si: VIDEO|Ultima apariție a lui Emi Pian, înainte de a muri: „Vă pup și vă iubesc!”

Criminalul lui Emi Pian. Citeste si: Cât costă locul de veci al lui Emi Pian

Criminalul lui Emi Pian. Audierile au loc la sediul Serviciului Omoruri.

Criminalul lui Emi Pian. De la momentul conflictului, suspectul a fost internat în spital, fiind şi el rănit. Bărbatul a stat două zile internat și a suferit și o intervenție chirurgicală. „Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață! Nu sunt vinovat!” a declarat Richard, în vârstă de 26 de ani.

reacția familiei duduianu criminal

Criminalul lui Emi Pian. Emi Pian a murit după o bătaie între clanuri care a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în Sectorul 6.

VIDEO: RTV

Criminalul lui Emi Pian. Citeste si: Emi Pian nu era la prima abatere! I-a făcut ”o cheie” la barbut fiului unui șmecher calificat din Chitila! ”Opriți-vă, să nu iasă cu morți!”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si