Reacția IREALĂ a familiei de români a cărei fetiță a fost ucisă de unchi: "El ne iubește pe noi toți și îl iertăm"

Familia de români a cărei fetiță a fost ucisă de unchi în SUA face declarații halucinante.

M. P., miercuri 12 decembrie 2018 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-un mesaj transmis de fratele mai mare al criminalului, acesta spune că toată lumea l-a iertat pentru ceea ce a făcut.

„Vreau ca lumea să ştie că el şi-a iubit nepoatele şi nepoţii. Ne iubeşte pe noi toţi. Mă iubeşte pe mine şi pe sora lui.

Are probleme mentale de care suferă de când a fost în armată. Este dificil pentru noi să înţelegem ceea ce s-a întâmplat. Îl iert, ca frate mai mare al lui. Iar sora mea mi-a spus să scriu în această scrisoare că şi ea îl iartă, cumnatul meu de asemenea l-a iertat. Nepoatele şi nepoţii mei au întrebat de el şi ei de asemenea l-au iertat.​”- Acesta a fost mesajul transmis de Dariu Flutur, fratele mai mare al lui Emanuel Flutur și al Simonei- mama micuței ucise.

Și-a ucis nepoata în fața frățiorilor ei

Vă reamintim că Emanuel Flutur și-a ucis nepoata în vârstă de doar 3 ani. VCrima a avut loc în locuința din SUA. În momentul tragediei, fetița era în cameră cu ceilalți patru frățiori. Într-o cameră alăturată se afla și tatăl fetiței care a intrat în cameră imediat ce a auzit țipete, însă a fost prea târziu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si