”Un mincinos. Şi el, şi Klaus Iohannis, doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus- pot să îi spun acum Klaus Iohannis pe nume pentru că e om politic, este şeful de facto al PNL, şi Dacian Julien Cioloş la fel, şi dumnealui e membru simplu în PNL, deocamdată- amândoi ne-au minţit atunci când ne-au cerut să îl sprijinim pe Dacian Julien Cioloş premier al României, spunând că este un mandat limitat”, a spus Liviu Dragnea.
Liderul PSD a precizat că şi ”Dacian Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida şi nu se va implica în politică.
”Lucrul ăsta l-a garantat şi preşedintele Iohannis, la vremea respectivă, că nu se va implica în politică. S-a dovedit că au fost doi mincinoşi, de la început, doi ipocriţi”, a mai afirmat Dragnea, precizând că nu îl interesează că s-au implicat în politică, ci îl deranjează doar că nu au curajul să îşi sume, să spună clar că sunt în campanie pentru PNL.
”Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva”, a completat Liviu Dragnea.
Întrebat dacă PSD va anunţa la rândul lui o propunere de premier, Liviu Dragnea a răspuns: ”Dacă unii fac o prostie sau dacă sunt ipocriţi, trebuie să fim şi noi?”.

”Un mincinos. Şi el, şi Klaus Iohannis, doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus- pot să îi spun acum Klaus Iohannis pe nume pentru că e om politic, este şeful de facto al PNL, şi Dacian Julien Cioloş la fel, şi dumnealui e membru simplu în

PNL, deocamdată- amândoi ne-au minţit atunci când ne-au cerut să îl sprijinim pe Dacian Julien Cioloş premier al României, spunând că este un mandat limitat”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat că şi ”Dacian Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida şi nu se va implica în politică. 
”Lucrul ăsta l-a garantat şi preşedintele Iohannis, la vremea respectivă, că nu se va implica în politică.

S-a dovedit că au fost doi mincinoşi, de la început, doi ipocriţi”, a mai afirmat Dragnea, precizând că nu îl interesează că s-au implicat în politică, ci îl deranjează doar că nu au curajul să îşi sume, să spună clar că sunt în campanie pentru PNL. 
”Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva”
, a completat Liviu Dragnea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Întrebat dacă PSD va anunţa la rândul lui o propunere de premier, Liviu Dragnea a răspuns: ”Dacă unii fac o prostie sau dacă sunt ipocriţi, trebuie să fim şi noi?”, relateaza News.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si