Reactia lui Victor Ponta, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Ciolos premier: "Pe cine sa puna, pe sotul doamnei Gorghiu?"

Fostul premier Victor Ponta a comparat susţinerea PNL pentru Dacian Cioloş pentru funcţia de premier cu ceea ce s-a întâmplat după Revoluţie cu FSN, care a anunţat că nu candidează, dar până la urmă a făcut contrariul.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe luni 24 octombrie 2016 , 16:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

”Păi dacă n-au pe cine? Pe cine voiaţi să pună de la PNL prim-ministru? Pe soţul doamnei Gorghiu? Asta e. Au găsit şi ei pe cineva. Mi se pare că e o minciună, o minciună şi nu întâmplător am comparat-o cu o perioadă de acum 25 de ani.
Şi atunci ni s-a spus că e o situaţie specială în 89,  FSN, pe urmă s-au răzgândit şi au candidat. Cei care îi înjurau atunci şi îi certau atunci pe cei de la FSN, acum îl susţin pe Cioloş de la FSN. E o minciună, dar dacă oamenilor le place să fie minţiţi, văd că se continuă”, a spus Ponta, întrebat cum vede susţinerea PNL pentru Cioloş.
Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Cioloş să fie propunerea partidului pentru funcţia de premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, o validare urmând a fi făcută în Consiliul Naţional al PNL.
Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, după întâlnirea cu premierul Dacian Cioloş, că acesta va fi propunerea pe care o va face colegilor, pentru funcţia de premier din
partea PNL.
Gorghiu a menţionat că nu făcea această propunere dacă premierul nu îşi dădea acordul şi a precizat că Dacian Cioloş nu se va înscrie în niciun partid politic.
În Consiliul Naţional al PNL va fi formalizată această decizie a Biroului Politic.

”Păi dacă n-au pe cine? Pe cine voiaţi să pună de la PNL prim-ministru? Pe soţul doamnei Gorghiu? Asta e. Au găsit şi ei pe cineva. Mi se pare că e o minciună, o minciună şi nu întâmplător am comparat-o cu o perioadă de acum 25 de ani. Şi atunci ni s-a spus că e o situaţie specială în 89,  FSN, pe urmă s-au răzgândit şi au candidat. Cei care îi înjurau atunci şi îi certau atunci pe cei de la FSN, acum îl susţin pe Cioloş de la FSN. E o minciună, dar dacă oamenilor le place să fie minţiţi, văd că se continuă”, a spus Ponta, întrebat cum vede susţinerea PNL pentru Cioloş.

Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Cioloş să fie propunerea partidului pentru funcţia de premier, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, o validare urmând a fi făcută în Consiliul Naţional al PNL, scrie News.ro.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si