PSD a dat replica, după ce în presă au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi: „Bilanţul tragediei de la „Matei Balş” creşte...”

PSD afirmă, după ce în presă au apărut imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi, că bilanţul tragediei de la “Matei Balş” creşte, din păcate, iar preşedintele Iohannis este solidar cu victimele şi familiile lor de pe pârtia de schi.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 30 ianuarie 2021 , 17:20

reacția psd după ce iohannis a mers la ski
Klaus Iohannis la ski.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Bilanţul tragediei de la “Matei Balş” creşte, din păcate, iar preşedintele Iohannis este solidar cu victimele şi familiile lor de pe pârtia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidenţial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educaţie sau Administraţie Publică şi “urmăreşte cu

îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declaraţii televizate. În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viaţa semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniş!”, afirmă social-democraţii.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații de ultimul moment despre incendiul de la Matei Balș: "Situația se repetă deja. Motivele sunt diverse..."

Klaus Iohannis a mers la ski la Păltiniș

Imagini cu preşedintele Klaus Iohannis la schi au fost difuzate sâmbătă, preşedintele având şi un dialog cu ziariştii care îl filmau şi pe care i-a invitat la schi, la Păltiniş.

reacția psd după ce iohannis a mers la ski
Președintele Klaus Iohannis la ski.[Sursa foto: google]

În urmă cu o zi, la Institutul Matei Balş, după incendiul soldat cu cinci victime, preşedintele a afirmat că e o zi foarte tristă, că îi pare foarte rău

şi a transmis condoleanţe familiilor îndoliate, iar celor care au fost în saloane le-a urat însănătoşire grabnică. El a anunţat că a solicitat ministrului Sănătăţii să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru sistemul de sănătate.

Citeste si: Primele măsuri după incendiul de la Institutul „Matei Balș”. Klaus Iohannis: „Am solicitat noului ministrul al Sănătății să...”

Iohannis a subliniat că situaţia se repetă, am avut tragedie la Piatra Neamţ, iar acum la Institutul Matei Balş se întâmplă această tragedie.

Citeste si: Klaus Iohannis: „Felicitări preşedintelui Joe Biden şi vicepreşedintei Kamala Harris”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si