Reactia Spitalului de Urgenta Constanta dupa ce batrana de 87 de ani care a asteptat 26 de ore pe hol a murit: cazul nu era o urgenta majora

Batrana de 87 de ani, care a asteptat timp de 26 de ore pe holurile Urgentei a murit azi noapte, pe sectia de reanimare. Cazul ei nu era o urgenta majora - asa argumenteaza medicii umilinta la care a fost supusa biata femeie. ##VIDEO41027##

Author: Stirile Kanal D Editor: Viorela Precupas miercuri 04 ianuarie 2017 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cum este posibil sa vii in stare stabila la spital, si sa mori o zi mai tarziu, sub observatia medicilor? Batrana de 87 de ani, care a fost internata dupa 26 de ore de asteptare pe holurile urgentei, n-a mai avut putere sa lupte. Viroza puternica cu care se prezentase, a sleit-o de puteri.



Catalin Grasa manager: Este un pacient care a venit pe codul VERDE, verde fiind pacientii cel mai putin grav.

In traducere, medicii care au incadrat-o pe codul verde, au considerat ca starea in care se afla batrana nu era o urgenta majora.

Biata pensionara a murit azi noapte, inspaimantata de nepasarea medicilor. Si-a strigat fiica pana cand si-a dat ultima suflare.

Batrana ar fi implinit luna viitoare venerabila varsta de 88 de ani. Fiicei ii ramane acum doar amintirea ultimei aniversari.

Spitalul judetean Constanta, si-asa umbrit de scandalurile cu gandacii si mizeria din saloane, duce lipsa de spatiu si de personal. Aceasta ar fi explicatia managerului pentru calvarul femeii.

"Ganditi-va ca in perioada aceasta, 31(n.r decembrie)- 3( ianuarie), au fost peste 1500 de prezentari in urgenta. Avem nevoie de o urgenta mai mare, avand in vedere ca urgenta din Constanta este una dintre cele mai aglomerate din intreaga Romanie"

Ancheta interna, pornita de managerii spitalului este in plina desfasurare. S-a efectuat necropsia batranei, iar in functie de rezultate, va fi sesizat si colegiul medicilor.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si