Reacția uluitoare a unei femei pentru a-și salva fiul - FOTO

Reacția uluitoare a unei femei pentru a-și salva fiul. Copilul se sprijinea de balustrada scării. Ce a urmat e incredibil

marți 25 iunie 2019 , 15:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Momentul în care inima oricui se poate opri de panică. O mamă cu mintea rapidă și lucidă îl salvează pe copil înainte să cadă de la balcon de la etajul al patrulea, conform mirror.co.uk. Înregistrările camerelor de filmat de la recepția unei firme de construcții arată cum mama și fiul mergeau pe hol, după ce au ieșit din lift. În apropierea lor se afla și un bărbat ce urma să livreze ceva. În timp ce mama așteaptă pe cineva, copilul curios a mers lângă balustradă, își pune mâinile pe ceea ce consideră că este un panou de sticlă, se ghemuiește și se apleacă înainte, dar constată că balustrada este complet goală.

 

Băiatul își pierde echilibrul și cade în gol. Mama intră în acțiune și se aruncă peste marginea paravanului pentru a-și apuca fiul. Atât omul care se ocupa cu livrarea cât și angajații companiei de construcții se grăbesc să ajute.
Femeia a reușit să țină picioarele fiului ei și a reușit să-l aducă înapoi la siguranță.

 

Filmulețul salvării a fost făcut viral, iar utilizatorii au lăudat reflexele incredibile ale mamei, deoarece a reușit să sară în acțiune în câteva secunde. De altfel au existat și păreri controversate care au criticat comportamentul lipsit de griji al mamei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si