Cei doi fosti lideri ai fotbalului romanesc s-au ales cu trei ani de inchisoare cu suspendare si cu amenzi de 80.000 de lei fiecare pentru fapte de coruptie legate de dezafilierea clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Sandu si Dragomir s-au aratat nemultumiti de decizia data de instanta. "Ce sa mai comentez acum? Nu e ultima sentinta, voi face recurs, pentru ca nu se poate pentru un vot democratic, un raport facut de juristul federatiei, am respectat regulamentele, si sa ne dea condamnare.

Ce tara e asta? Parerea mea este ca s-a dat o sentinta de frica. Tututor persoanelor cu un pic de notiorietate trebuie sa li se inchida gura. Nu stiu frica fata de cine, nu mai comentez", a declarat Mitica Dragomir pentru cei de la news.ro

Nici declaratiile lui Sandu n-au fost prea "frumoase". "Bataie de joc, dar nu mai conteaza, asta este. Daca Geoana a fost exclus din partid si nu s-a intamplat nimic pentru ca asa e legea nerespectarea statutului Federatiei Romane de Fotbal a dus la sactiunile statutare. Mai departe ce sa spun? Ma voi consulta cu avocatii si probabil ca vom face recurs. Acum nu pot da un raspuns clar. Ma voi decide dupa consultarea cu avocatii", a declarat Mircea Sandu pentru aceeasi sursa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si