Recompensă de sute de mii de euro pentru găsirea unui milionar kuweitian, dispărut în România

Se caută de mai bine de patru ani un milionar kuweitian.Mohamed Al-Baghli s-a făcut nevăzut în Cheia, la vârsta de 79 de ani, iar familia lui oferă o recompensă uriașă pentru oricine are informații despre bărbat.

Author: G.B. joi 13 februarie 2020 , 10:27

Recompensă de sute de mii de euro pentru găsirea unui milionar kuweitian
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În 2018, după trei ani de căutări intense, cu zeci de câini de urmă, sute de poliţişti şi apropiaţi ai milionarului, familia a făcut un anunț bombă.

Oamenii au transmis că oferă o recompensă record: un milion de euro pentru găsirea lui.

Citeste si: O maşină a intrat într-o ţeavă de gaz din Slobozia, pe care a spart-o

Fiii lui Mohamed Al-Baghli nu erau convinşi că reprezentanţii Poliţiei Prahova se mai ocupă de dispariţia tatălui lor, deși cazul încă este deschis. Băieții și-au speranța în cetățeni, însă nimeni nu a găsit nimic.

Citeste si: Doliu în cinematografie. O tânără actriță a murit la 24 de ani

Recompensă de sute de mii de euro pentru găsirea unui milionar kuweitian, dispărut în România

Se pare că recompensa în valoare de un milion de euro era valabilă pentru o lună de zile, însă și acum se oferă sute de mii de euro din partea familiei pentru oricine oferă o informaţie utilă în cazul dispariţiei milionarului.

Mohamed Al-Baghli a dispărut pe data de 05.08.2015, de la o pensiune din com. Măneciu, sat Cheia, jud. Prahova, unde se afla cazat. Bărbatul a fost văzut ultima dată în curtea unei pensiuni învecinate, şi ulterior îndreptându-se către pădurea din apropiere.

Dacă milionarul va fi declarat mort, o treime din averea lui va reveni celor menționați în testament. Adică celor opt copii ai săi, iar restul sumei va intra în posesia statului Kuweit.

Citeste si: S-a descoperit! Clinica stomatologică unde un copil de 4 ani a intrat în comă și ulterior a decedat este deținută de rudele fostului fotbalist Adrian Mutu

Recompensă de sute de mii de euro pentru găsirea unui milionar kuweitian

Mohamed Al-Baghli este băgat și pe site-ul oficial al Poliţiei Române, la „Persoane urmărite”.

SEMNALMENTE: 1,75 m înălţime, greutate 55-60 Kg, părul tuns scurt alb, ochii căprui, mustață albă, mers foarte încet cu ajutorul unui baston, poartă ochelari de vedere, degetul mare de la piciorul drept atrofiat, la încheietura mîinii drepte o cicatrice.

Citeste si: 5 probleme frecvente care îți pot da dureri dentare

La momentul dispariţiei era îmbrăcat în sarid crem (costum traditional arab), lenjerie (boxeri şi tricou) albă, purta papuci de culoare închisă şi avea asupra sa un baston din mahon cu inserţii argintii, reprezentând în limba arabă 1964.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si