Alegerile locale de anul acesta au adus haos și scandal în mai multe localități. De departe însă, spiritele s-au încins cel mai tare în Sectoarele 1 și 2 din Capitală. După ce Clotilde Armand și Radu Mihaiu au ieșit pe locul doi, potrivit rezultatele parțiale, cei doi edili au cerut renumărarea voturilor și au amenințat chiar și cu plângeri penale. 

După ce au anunțat că de la alegeri nu a lipsit frauda și furtul voturilor, Clotilde Armand și Radu Mihaiu au fost luați la rost in mediul online de către Cristian Popescu Piedone. 

Citește și: „Deja abuzurile sunt de nepermis” Radu Mihaiu, acuzații grave după ce a pierdut primăria Sectorului 2. Susține că sute de voturi nu au fost luate în calcul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

cristian popescu piedone, clotilde armand, radu mihaiu, alegeri 2024

Cristian Popescu Piedone

[Sursa foto: Facebook ]

Cristian Popescu Piedone a răbufnit după scandalul voturilor: „Oamenii v-au trimis acasă”

În cadrul unei postări, Cristian Popescu Piedone le-a spus lui Clotilde Armand și lui Radu Mihaiu că trebuie să accepte rezultatele actuale. Mai mult decât atât, după ce i-a acuzat pe aceștia că nu au făcut cele necesare pentru bucureșteni, i-a felicitat pe Rareș Hopincă și George Tuță. 

„V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2! Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic! Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea! V-am văzut în 2020 cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot! V-am văzut cum ați “câștigat” mandatul! Istoria nu se va repeta! Cetățenii își vor apăra votul! În 2020, Clotilde Armand spune că nu e nevoie de renumărarea voturilor, că nu există temei legal! Acum s-a răzgândit.

Disperarea USR-iștilor a ajuns la cote maxime, care nu vor efectiv să recunoască că au pierdut și ignoră votul cetățenilor! Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare! Degeaba bateți la ușile ambasadelor, așa cum ați făcut și în 2020! În România, votează românii! În România, primarii sunt aleși de români! În România, bugetul trebuie să fie folosit pentru români, nu pentru influențe străine!

Primarul ales al Sectorului 1 este George Tuță! Primarul ales al Sectorului 2 este Rareș Hopincă!
Doi tineri profesioniști, care vor salva aceste două sectoare din mâinile USR-iștilor disperați că-și pierd scaunele! Oamenii i-au ales! Oamenii i-au votat! Îi felicit și îi aștept să facem treabă pentru București, pentru bucureșteni! , a scris Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Clotilde Armand ripostează în lupta pentru Primăria Sectorului 1! Edilul depune plângere penală pentru „instigare la fals”

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

cristian popescu piedone, clotilde armand, radu mihaiu, alegeri 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si