Regina Elisabeta a II-a, care a împlinit recent vârsta de 96 de ani și care își sărbătorește anul acesta Jubileul de Platină, a avut un zâmbet larg în timp ce a dat mâna cu președintele Eveției, Ignazio Cassis și cu soția acestuia, notează Sky News.

Monarhul britanic a părut mai veselă ca niciodată în timpul audienței cu președintele Elveției la Castelul Windsor, marcând astfel primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână  pe domeniul Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a, apariție remarcabilă. Monarhul britanic s-a întâlnit cu președintele Elveției

Regina Elisabeta a II-a în timpul întâlnirii sale cu președintele Elveției

[Sursa foto: Twitter/ Derek Momodu]

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a dezvăluie cât de rău s-a simțit după infectarea cu Covid-19

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Regina a părut să aibă o stare de sănătate mai bună, mai mult, chiar a stat în picioare fără baston. Alteța sa a purtat o rochie de mătase cu imprimeuri albastre și gri. De asemenea, monarhul britanic și-a accesorizat ținuta cu o broșă cu diamante cu tematică de fructe, pe care o are moștenire de la regina mamă.

Regina Elisabeta a II-a vrea să participe la deschiderea Parlamentului

Palatul Buckingham a afirmat că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are ca intenție să participe la deschiderea oficială a Parlamentului, care se va desfășura în data de 10 mai, dar, pentru un moment, se așteaptă o confirmare mai aproape de evenimentul respectiv sau poate chiar în ziua respectivă.

Citeste si: VIDEO- Pentru prima oară: Regina Elisabeta a II-a apare pe coperta revistei Vogue

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a deschis Parlamentul în toate ocaziile din timpul domniei sale, cu două excepții: în anul 1959 și în anul 1963, când era însărcinată cu Andrew și apoi cu cel mai mic copil al ei, Edward.

Anul acesta, monarhul britanic marchează 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Festivităţile dedicate Jubileului de Platină au început în data de 10 ianuarie 2022, iar ceremoniile vor continua pe parcursul acestui an.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a şi-a lansat propriul săpun lichid pentru veselă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si