Regina Elisabeta, discurs istoric televizat. „Vom învinge” VIDEO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a adresat duminică națiunii, mulțumind personalului medical care luptă împotriva coronavirusului.

Author: I.C. luni 06 aprilie 2020 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-un discurs televizat, regina Elisabeta a mulțumit totodată și britanicilor care stau în cară pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Citeste si: Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital

„Doresc să le mulțumesc celor care se află în linia întâi”, a spus regina referindu-se la persoanele aflate în sistemul public de sănătate, „personalului care acordă îngrijire”, dar și „tuturor acelora dintre voi care stau acasă, ajutând astfel la protejarea acelor persoane vulnerabile”.

„Vom învinge”

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

„Vom învinge, iar această victorie va fi a fiecăruia dintre noi”, a mai spus regina.

„Sper că, în anii care vor veni, toată lumea va fi mândră de modul în care am rezolvat această provocare”, a spus suverana britanică.

Citeste si: Grupa de sânge cu riscul cel mai mare de a se infecta cu coronavirus

„Iar cei de după noi vor spune că britanicii acestei generații au fost la fel de puternici ca ceilalți”, iar „calitățile autodisciplinei, determinării binevoitoare și camaraderiei caracterizează în continuare această țară”.

Acesta a fost cel de-al patrulea mesaj televizat, difuzat britanicilor, de la începutul domniei de 68 de ani a reginei Elisabeta a II-a.

Până în prezent s-au înregistrat aproximativ 42.000 de cazuri de COVID-19, Marea Britanie aflându-se printre cele mai afectate state din Europa, cu peste 4.300 de decese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si