Potrivit documentelor obtinute de Deadline, Cesar Sanchez-Guzman sustine ca a fost abuzat de Bryan Singer in 2003, cand regizorul i-a prezentat un iaht.

Sanchez-Guzman cere plata unor daune care includ "suferinta emotionala si fizica", precum si "scaderea capacitatii de a se bucura de viata". El cere si acoperirea unor costuri medicale si de judecata.

Un reprezentant al lui Singer a transmis ca regizorul "respinge in mod categoric aceste acuzatii".

"Se pare ca Cesar Sanchez-Guzman sustine ca din 2003 si pana acum nu si-a amintit presupusul incident. Bryan respinge in mod categoric aceste acuzatii si se va apara in instanta", a spus reprezentantul lui Singer, precizand ca dupa ce instanta se va pronunta in favoarea regizorului, acesta va intenta un proces pentru ca a fost dat in judecata cu malitiozitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Twentieth Century Fox a anuntat in aceasta saptamana ca Bryan Singer nu mai este regizorul filmului  "Bohemian Rhapsody", dedicat formatiei Queen, in timp ce o sursa a declarat pentru BBC ca principalul motiv pentru concedierea cineastului a fost "comportamentul sau inconstant pe platourile de filmare".

Singer a fost inlocuit cu regizorul Dexter Fletcher, iar productia peliculei va fi reluata saptamana viitoare.

Pe de alta parte, Bryan Singer- care a regizat "The Usual Suspects", patru filme din franciza "X-Men" si "Superman Returns"- a spus ca a fost concediat in timp ce era bolnav, studioul refuzand sa il sustina in aceasta perioada.

Intr-o declaratie trimisa BBC prin intermediul avocatului sau, Singer a spus ca este dezamagit pentru ca nu poate finaliza filmul, pe care l-a descris drept "un proiect care il pasioneaza".

"Cu mai putin de trei saptamani de filmare ramase, am cerut Fox putin timp liber pentru a ma putea intoarce in SUA cu scopul de a rezolva probleme de sanatate urgente ale unuia dintre parintii mei", a transmis Singer.

"Aceasta a fost o experienta foarte dificila, care a dus la deteriorarea propriei mele sanatati. Din pacate, studioul a refuzat sa ma sustina si a incetat colaborarea cu mine. Aceasta nu a fost decizia mea", a mai spus regizorul.

Brian May si Roger Taylor sunt producatori muzicali executivi ai filmului care se axeaza pe viata solistului Freddie Mercury.

Filmarile pentru "Bohemian Rhapsody" incepusera in Marea Britanie. Este asteptat ca filmul sa fie lansat in decembrie 2018.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si