Reglare de conturi cu sabii si bolovani. Romii din Buzau au intrat in casa peste o familie cu un copil nou-nascut si a inceput sa ii bata pe toti membrii familiei

Reglare de conturi cu sabii si bolovani intr-un cartier din Buzau. Niste indivizi au dat buzna in casa unei familii unde se afla si un copil nou-nascut si i-au atacat pe cei din casa. La scurt timp dupa scandalul sangeros, mascatii au descins in cartier. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Author: A.L. miercuri 06 septembrie 2017 , 18:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sabii, bate si bolovani- acesta a fost arsenalul folosit in casa unei familii din Buzau. Niste indivizi care au venit recent  din Suedia, de la cersit, s-au napustit asupra rivalilor. Le-au spart geamurile si au intrat peste ei in casa. 

Atacatorii nu i-au gasit pe cei cu care aveau un razboi de purtat. In casa erau numai femeile, un adolescent si un copil nou-nascut, asupra carora indivizii s-au napustit cu toate armele din dotare.

Nici zece minute n-a durat incaierarea. Agresorii au batut in retragere cand au auzit sirenele politiei. In scurt timp, strada a fost impanzita de mascati si de ambulante. Oamenii spun ca reglarea de conturi are la origine o intamplare petrecuta in strainatate. Agresorii au vrut sa se razbune pe rudele unui clan care, cu ceva vreme in urma, ar fi vrut sa le dea foc intr-un ghetou din tara scandinava. Pentru depistarea batausilor, jandarmii au verificat chiar si podurile caselor. Intr-un final, 6 persoane au fost conduse la Politie pentru audieri.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si