Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost un cuplu pe scenă aproape patru decenii. Cei doi au fost parteneri pe scenă și prieteni în viața reală, iar moartea Stelei Popescu l-a dărâmat pe Alexandru Arșinel.

Actorul spune că despre prietena sa a aflat după moartea acesteia lucruri care l-au emoționat și că va avea toată viața regretul că nu știa cât de mult îl apăra Stela Popescu în fața celor care vorbeau urât despre el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă la spectacolul său aniversar! A lipsit soţia lui Arşinel, care e imobilizată într-un scaun cu rotile! FOTO

Citeste si: Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar pentru că are grijă de soţia paralizată! Actorul a câştigat aproape 5.000 de euro pe lună!

Citeste si: Motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică: “Pretenţii pe măsură, capricii, aşişderea” DEZVĂLUIRI

Alexandru Arșinel, regretul vieții despre Stela Popescu: ”Unii mă mușcau, ea mă apăra”

”În relaţia cu Stela eu eram mai căpos, dar ea îmi îngăduia cu o toleranţă extraordinară, mă înţelegea. Am aflat după ce am murit. Se întâmpla cu unii...mă mai muşcau şi ea mă apăra, să nu se ia de mine. Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult. M-a lovit extraordinar, nu ştiam asta(...) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult ţin la ea.

Vine un moment când îţi dai seama că ai greşit şi nu mai poţi să te revanşezi, decât poate dincolo”, a mărturisit Alexandru Arşinel despre regretul care-l va urmări toată viața.

Stela Popescu a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si