Replici fara menajamente intre Diana Belbita si mama lui Giani Kirita. Mama fostului fotbalist a pus-o la punct: "Sa te laude altcineva, nu mai spune tu ca esti cea mai buna!"
Life

Replici fara menajamente intre Diana Belbita si mama lui Giani Kirita. Mama fostului fotbalist a pus-o la punct: "Sa te laude altcineva, nu mai spune tu ca esti cea mai buna!"

M. P.
24 apr 2018

Diana Belbita si mama lui Giani Kirita, fata in fata in platoul Wowbiz! Cele doua au avut un schimb de replici fara menajamente.

"Giani tinea la Diana. Nu cred ca a facut un complot sa o dea afara de la Exatlon. Giani a vazut-o pe Diana ca pe fiica lui, nu ca pe o sora. El e tare in gura, dar e sufletist!", a spus mama lui Giani Kirita.

Citeste si: EXATLON 23 aprilie. Panica la Exatlon! Geanina si Larisa s-au speriat rau: "Poate murim aici"

Mama fostului fotbalist, asa cum este si normal, i-a tinut partea fiului ei.

"Pe Diana o contrazic, a deranjat-o ca a fost nominalizata. A inceput sa planga, e un copil, e normal. Daca avea 40 de ani, nu ar mai fi plans. Sa te laude altcineva, nu mai spune tu ca esti cea mai buna dintre fete. Larisa e mai buna decat ea pentru ca inoata. Ea nu poate sa inoate in ocean, a inotat in bazin ea. Intre Larisa si Diana asta e singura diferenta", a completat doamna Ivan la WOWbiz.

Citeste si: Exatlon 23 aprilie. Clipe de cosmar pentru concurentii Exatlon! A fost cutremur in Republica Dominicana: "A plouat toata noaptea in cotet"

"Am incercat sa imi depasesc teama de apa. Giani a fost langa mine in momentele grele, apoi m-a dezamagit cand a inceput sa spuna toate lucrurile alea despre mine", a explicat Diana Belbita.

"Cand a iesit Diana Bulimar, ar fi trebuit sa iasa Oltin. La tine, ar fi trebuit sa iasa Geanina. Asa ar fi trebuit sa fie. Ei erau convinsi ca Diana nu va fi eliminata", a mai spus mama lui Kirita. "Au vorbit baietii! Dar Valentin, care te-a nominalizat, a tacut malc", a completat ea.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook