Replici taioase intre Laura Chiriac si Denise Rifai! "Din ce o sa va luati pantofi? Din salariul de primar?" / "Nu am remuneratie momentan, dar ma ajuta familia!"

Scandal mai ceva ca la circ intre jurnalista Denise Rifai si actuala candidata ALDE la Primaria Sectorului 1, Laura Chiriac.

Author: C.I.P. Editor: Catalin Patru marți 17 mai 2016 , 11:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cele doua foste colege s-au contrat in direct la Realitatea TV, iar spectacolul oferit a fost unul spumos, demn de emisiuni tabloide. Denise Rifai si-a pus invitata in diferite situatii limita cu intrebarile pe care le-a adresat, iar Laura Chiriac a iesit cu greu din corzi.
"Eu va stiu o femeie rafinata careia ii plac gentile si pantofii scumpi. Din ce o sa vi le procurati? Din salariul de Primar? Acum, din ce va intretineti? Aveti salariu", a fost intrebarea care a iritat-o initial pe Laura Chiriac. "Momentan sunt platita ca purtatoare de cuvant a ALDE. Nu este o suma fixa, dar este ok. Nu am un salariu stabilit momentan, dar ma ajuta familia.", a replicat candidata ALDE la alegerile locale de la Sectorul 1.

Dialogul a devenit mai acid atunci cand s-a pus problema transportului elevilor catre scoli, transport care in Sectorul 1 nu exista din cauza strazilor inguste dintre blocuri, strazi care nu sunt accesibile mijloacelor de transport in comun.
"O sa gasim o solutie in acest sens. Copiii sunt foarte importanti intr-o familie si facem cumva. Infiintam niste puncte la capatul aleilor, acolo unde bunicii sau parintii ii pot aduce pe micuti la autobuz", a fost abordarea oferita de Laura Chiriac, moment in care a fost atacata dur de catre Denise Rifai:" Dar eu stiu ca dumneavoastra nu aveti copii. E greu sa vorbiti cand nu va confruntati cu problema asta".

In cele din urma, emisiunea a continuat pe un ton mai moderat, dar cele aproape 10 minute de "scandal" au fost de-a dreptul fabuloase.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si