Puțină lume a auzit de restaurantele de lux pentru câini. Sunt locuri care există cu adevărat, în care animalele sunt răsfățate la cel mai înalt nivel. Trebuie să scoți bani mulți din buzunar pentru plăcerea animalului de companie.
Un astfel de restaurant se află în San Francisco și are primul meniul de lux dedicat câinilor. Cei care au buzunarul plin își pot răsfăța animalele de companie cu o experiență culinară de neuitat.
Citeste si: Un șarpe a produs panică într-un avion de pasageri
Este știut faptul că, în general, câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, așadar trebuie tratați ca atare. Foarte mulți stăpâni de câini își consideră animalul de companie ca fiind un membru al familiei, iar pentru asta trebuie să aibă grijă de starea lui de bine. Aceast lucru se poate rezolva rapid cu o masă de lux la restaurantul dedicat câinilor.
Răsfăț, din plin, pentru câini
Renumitul restaurant s-a deschis de curând și nu duce lipsă de clienți.
Bucătarul-șef susține că ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar preparatele pot fi consumate chiar de om, nu doar căței.
Pentru o astfel de experiență, stăpânii sunt nevoiți să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani. Pentru 75 de dolari, adică 368 de lei, patrupedele primesc mai multe feluri de mâncare rafinate cu care să își răsfețe papilele gustative. Printre felurile de mâncare pe care animalele le pot servi se numără și vafe cu piele de găină sau friptură filet mignon cu sos tartar și ouă de prepeliță.
Citeste si: Povestea inedită a unei românce: a fost ciupită de ploșnite într-un hotel din țară și a ajuns la spital
Bucătarul-șef a declarat că preparatele necesită foarte mult timp de preparare, paterurile fiind gata în două zile, spre exemplu.
„Pregătirea mâncărurilor noastre e un adevărat proces. Consumă foarte mult timp. E ceva foarte tehnic. Depunem mult efort și facem totul detaliat.
Citeste si: De unde comanzi produsele de care are nevoie animalul tău de companie?
Un astfel de meniu nu este ieftin deloc, însă clienții se îngrămădesc să-și ducă câinii la restaurant. Stăpânii care doresc o astfel de experiență pentru animalele lor de companie, nu se uită la bani și se distrează alături de patrupede. Aceștia calcă pragul rastaurantului plini de entuziasm și sunt foarte mulțumiți de serviciile oferite.
Gledy Espinoza, client: „Am vrut să îl sărbătorim. E foarte special pentru mine. E copilul meu cu patru picioare și acesta e locul perfect ca să organizăm o mică petrecere. Suntem gurmanzi, cred că de-acum e și el".
Albert Oh, client: „Nu este ceva ce facem tot timpul, dar a împlinit opt ani și ne-am gândit că ne putem răsfăța".
Margaret Park, client: „Cățelușa mea are oricum o viață scurtă. M-am gândit că putem încerca lucruri noi. Mie îmi plac mâncărurile sofisticate și o las și pe ea să încerce același lucru".
„Sunt aici ca să-ți transmit informația în timp real” - Relatează adevărul și duce mai departe tehnicile învățate în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Cu trei ani de licență și doi ani de master, plus experiența acumulată în presă, se declară o adevărată jurnalistă.
„Asta mi-am dorit să fac dintotdeauna. Sunt o persoană cu bun simț, iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii, animalele, natura și lucrurile frumoase. Ca un jurnalist adevărat, citesc și sunt preocupat de dezvoltarea personală. Sunt aici pentru mine, pentru tine, pentru voi, pentru a face ca lucrurile să funcționeze cum trebuie în țara noastră"
Georgiana Balaban ocupă funcția de traffic manager.