Cele două restaurante au fost amendate în total cu 75.000 de lei. ANPC propune închiderea unităţilor pe o perioadă de cel mult şase luni.

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că, în urma controlului făcut de comisarii instituţiei la restauratul La Gil din Bucureşti, au fost descoperite condiţii igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate, neconforme şi nesigure, nu erau respectate condiţiile de temperatură şi era utilizată practica comercială înşelătoare.

Citeste si: Marele actor Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani! Și calul său, Duran, l-a condus acum 12 ani pe ultimul drum

Citeste si: Schimbări la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! Cine conduce acum afacerea în locul soției fostului edil?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor şi amendată cu 55.000 de lei.

De asemenea, au fost retrase de la comercializare aproape 200 de kilograme de alimente. Horia Constantinescu a precizat că, pe lângă aceste măsuri, a fost propusă şi închiderea temporară a unităţii pe o durată de cel mult şase luni.

Preşedintele ANPC a mai anunţat că măsura închiderii temporare până la remedierea deficienţelor a fost luată şi la restaurantul La Cocoşatu din Bucureşti.

Totodată, comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au decis oprirea definitivă de la preparare şi consumul uman a 52 de kilograme de produse diverse. Horia Constantinescu a precizat că şi în acest caz a fost propusă închiderea restaurantului pe o perioadă de cel mult şase luni.

Citeste si: Suma uriașă pe care o plătește anual nora lui Liviu Dragnea pentru întreținerea noului Lamborghini! Ar putea să-și cumpere două Loganuri pe an de banii ăștia

Citeste si: Bătaie ca-n filme la liceu. Două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si