Centrul Infotrafic a anunțat restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, sensul către Bucureşti, la Feteşti, pentru reparaţii.

Citeste si: Un taximetrist s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat clienții cu moartea. De ce a recurs bărbatul la acest gest

Valorile de trafic pe drumul spre mare sunt cele mai mari în lunile iulie și august.

Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 9 august, între orele 18.00 – 21.00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă a autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Bucureşti, între kilometrii 146+100 de metri – 145+500 metri, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii”, a transmis Poliţia română.  

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă”, a mai transmis Poliţia.

 

Un accident în care au fost implicate şase autovehicule a avut loc, luni dimineaţa, pe Autostrada A2, iar potrivit primelor informaţii trei persoane sunt rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că a fost solicitat să intervină pe Autostrada A2 la un accident în care au fost implicate şase autoturisme şi în urma căruia trei persoane ar fi rănite.

Acolo s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD B de la Detaşamentul Cernavodă.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 163, pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si