Restricţii de circulaţie pentru maşinile mai mari de 7,5 tone, în iulie şi august, pe Autostrada Soarelui şi pe două drumuri naţionale

Maşinile cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor putea circula pe Autostrada Soarelui şi pe două drumuri naţionale, de la 1 iulie până la 31 august. Restricţiile vor fi valabile în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 6.00 şi 22.00.

Author: K.B. vineri 28 iunie 2019 , 10:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în perioada 01 iulie- 31 august 2019, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, potrivit Ordinului ministrului transporturilor şi ministrului afacerilor interne nr. 1249- 132/2018”, a transmis Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Citeste si: Trafic feroviar oprit temporar în vestul ţării, zeci de angajaţi intervin pentru remedierea situaţiei; opt trenuri de călători sunt afectate

Citeste si: Scandalos. Ștrand din Reșița plin cu viermi și lipitori

Restricţiile sunt valabile pe Autostrada Soarelui, Bucureşti Constanţa, pe ambele sensuri, în zilele de vineri şi sâmbătă, între orele 6.00 şi 22.00.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

De asemenea, restricţiile sunt valabile pe DN 39, Agigea Mangalia, pe ambele sensuri, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 6.00 şi 22.00.

Potrivit CNAIR, maşinile mari nu pot circula nici pe DN 22 C, Murfatlar – Cernavodă, duminica, în acelaşi interval orar.

Citeste si: O femeie a murit în urma unei partide de amor de 48 de ore! Tragedia s-a produs în luna de miere: ”I-a fost perforat intestinul!”

Citeste si: Steven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat după ce s-a înjunghiat

”Încălcarea prevederilor Ordinului ministrului transporturilor si ministrului afacerilor interne nr. 1249- 132/2018 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă”, a mai transmis CNAIR.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si