Trafic feroviar oprit temporar în vestul ţării, zeci de angajaţi intervin pentru remedierea situaţiei; opt trenuri de călători sunt afectate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că, vineri dimineaţă, circulaţia feroviară este oprită temporar în partea de vest a ţării, pe raza Regionalei CF Timişoara, între staţiile Caransebeş şi Orşova unde, din cauza furtunilor violente, arborii prăbuşiţi de pe versanţi au rupt linia de înaltă tensiune şi au blocat calea ferată. Opt trenuri sunt bocate pe traseu.

Author: K.B. vineri 28 iunie 2019 , 10:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

CFR a transmis, vineri dimineaţă, că circulaţia feroviară este oprită temporar în partea de vest a ţării, pe raza Regionalei CF Timişoara, între staţiile Caransebeş şi Orşova din cauza furtunilor violente.

”Zeci de angajaţi feroviari acţionează cu utilaje încă din cursul serii pentru tăierea arborilor, îndepărtarea acestora de pe linia de cale ferată şi înlocuirea cablului de înaltă tensiune, rupt pe mai multe secţiuni, între staţiile Slatina- Timiş- Zeregova.

Pentru a asigura accesul echipelor de intervenţie în zona afectată, 8 trenuri de călători staţionează în gările adiacente până la finalizarea lucrărilor de eliberare a gabaritului şi înlocuirea firului de contact rupt, astfel încât să se poată repune sub tensiune linia de contact”, a transmis CFR.

Citeste si: Mesajul tulburător al mamei Esterei, fetița violată și ucisă de un adolescent

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

Citeste si: Trafic feroviar oprit temporar în vestul ţării, zeci de angajaţi intervin pentru remedierea situaţiei; opt trenuri de călători sunt afectate

Citeste si: Scandalos. Ștrand din Reșița plin cu viermi și lipitori

Trenurile sunt oprite temporar în gările Poarta, Vălişoara, Domaşnea Cornea şi Cruşovăţ. Potrivit CFR, sunt afectate trenurile IR 1693 (Bucureşti Nord- Timişoara), IR 1696 (Timişoara Nord – Bucureşti Nord), IR 1695 (Bucureşti Nord – Timişoara Nord), IR 1692 (Timişoara – Bucureşti Nord), IR 1991 (Mangalia – Timişoara Nord), R 9551 (Orşova – Cruşovăt), Trenul privat 15594 (Arad-Constanţa), Trenul privat 15593( Constanţa-Arad).

CFR a mai anunţat că o altă zonă afectată de vremea nefavorabilă este segmentul feroviar Lainici- Pietrele Albe, de pe secţia Târgu Jiu- Pietroşani (Regionala CF Craiova), unde s-a intervenit în cursul nopţii pentru eliberarea căii ferate de arborii prăbuşiţi de pe versanţi în gabaritul căii, iar traficul feroviar a fost redeschis cu tracţiune Diesel pe zona afectată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si