Restrictii de trafic in Capitala pentru organizarea Revelionului in Piata George Enescu

Politistii au impus mai multe restrictii de trafic in Capitala pentru organizarea Revelionului in Piata George Enescu, manifestare la care organizatorii estimeaza ca vor participa 30.000 de persoane. in unele zone restrictiile au intrat in vigoare, in altele urmând a fi valabile de duminica dupa-amiaza.

V.P., duminică 31 decembrie 2017 , 10:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Duminica, incepând cu orele 19:00, in Piata George Enescu din Capitala, va avea loc ”Revelionul 2017-2018”, eveniment la care organizatorul estimeaza ca vor participa aproximativ 30.000 de persoane.
 
Pentru buna organizare, circulatia rutiera este deja restrictionata pe str. Benjamin Franklin, intre Calea Victoriei si str. Nicolae Golescu, zona urmând a ramâne inchisa pâna in 02.01.2018, orele 09:00. 
 
De asemenea, va fi restrictionat traficul pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si str. Ion Câmpineanu, pe str. stirbei Voda, intre str. Luterana si Calea Victoriei, dar si pe strazile George Enescu, Episcopiei, C-tin Esarcu, Dem I. Dobrescu si C. A. Rosetti. 
 
Potrivit politistilor, duminica, restrictiile se vor face gradual, in functie de afluenta publicului spectator, incepând cu ora 17.00. Deschiderea traficului se va realiza in 1 ianuarie 2018, dupa ora 05:00.
 
Brigada Rutiera recomanda urmatoarele rute ocolitoare: Piata Victoriei – Bd. Lascar Catargiu – Piata Romana – Piata Universitatii – Piata Unirii sau Piata Victoriei – Str. Buzesti – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independentei.
 

Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si