Restrictii de trafic tin Bucuresti, prilejuite de precesiunea religioasa a Sf. Dimitrie cel Nou

Traficul rutier se tinchide, marti, tintre orele 12:00 si 13:00, pe durata desfasurarii procesiunilor religioase de Sf. Dimitrie cel Nou, pe traseele vizate de credinciosi, tin timp ce tin perioada 25-28 octombrie, tin zona Catedralei Dealului Patriarhiei si esplanadei vor avea loc activitati de pelerinaj fara afectarea traficului rutier si pietonal.

A.L., marți 24 octombrie 2017 , 09:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform Brigazii Rutiere, tin data de 24 octombrie vor fi desfasurate procesiuni religioase astfel: tintre orele 12:00-12:30, adunarea enoriasilor tin incinta Bisericii Sf. Spiridon cel Nou si pe platoul Catedralei Patriarhiei, intrarea dinspre str. Patriarhiei; tintre orele 12:30-13:00, doua procesiuni religioase, desfasurate simultan, pe traseele platoul Catedralei Patriarhale – str. Patriarhiei – str. 11 Iunie – bd. Regina Maria – aleea Dealul Mitropoliei si Biserica Sf. Spiridon cel Nou – calea serban Voda – str. Bibescu Voda – aleea Dealul Mitropoliei.

La Crucea Brancoveneasca de la baza Dealului Patriarhiei, unde va avea loc jonctiunea celor doua coloane de credinciosi, se va desfasura o slujba religioasa si se va continua deplasarea pana la Altarul de Vara.

Traficul rutier se tinchide tin data de 24 octombrie, tintre orele 12:00 – 13:00, pe durata desfasurarii procesiunilor, pe traseele sus mentionate si strazile care acced tin acestea.

In perioada 25-28 octombrie, tin zona Catedralei Dealului Patriarhiei si esplanadei, vor avea loc activitati de pelerinaj fara afectarea traficului rutier si pietonal.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Autoritățile din China sunt în alertă! Noul coronavirus, descoperit în înghețată. Cum a... Autoritățile din China sunt în alertă! Noul coronavirus, descoperit în înghețată. Cum a fost posibil?
demamici.ro
A aflat la naștere că băiețelul are intestinele în afara abdomenului și 10% șanse să... A aflat la naștere că băiețelul are intestinele în afara abdomenului și 10% șanse să trăiască! Poveste relatată de „mămica unui copil malformat” | Demamici.ro
b1.ro
A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut... A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !
monitorulcj.ro
Papa Francisc a reacționat după moartea PS Florentin Crihălmeanu: „Am aflat cu durere... Papa Francisc a reacționat după moartea PS Florentin Crihălmeanu: „Am aflat cu durere vestea trecerii la Domnul”
infoactual.ro
Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum” Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”
infoactual.ro
Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si