Restricţii pe toate căile de circulaţie: în traficul rutier, feroviar, maritim şi aerian. Un port închis și rute blocate

Traficul rutier este oprit, luni, pe mai multe drumuri naţionale, iar din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, circulaţia feroviară este întreruptă în judeţele Gorj şi Hunedoara.

E. V., luni 17 decembrie 2018 , 09:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Portul Mangalia este închis şi el, din cauza vântului, iar curse aeriene au fost anulate pe Aeroportul din Sibiu.

Restricţii pe toate căile de circulaţie: în traficul rutier, feroviar, maritim şi aerian

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ninsorilor din ultimele zile, sunt impuse restricţii în traficul rutier, feroviar şi maritime. Astfel, circulaţia rutieră pe DN 67C Novaci - Rânca este închisă pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri, în judeţul Gorj, scriu cei de la Mediafax.

De asemenea, traficul rutier este oprit în ambele sensuri pe DN 7, la kilometrul 239+400 metri, la limita judeţelor Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor autocamioane neechipate corespunzător care nu mai pot înainta pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

Restricţii pe toate căile de circulaţie: în traficul rutier, feroviar, maritim şi aerian

Pe DN 66 Târgu Jiu – Petroşani, între Bumbeşti-Jiu (jud. Gorj) şi Petroşani (jud. Hunedoara) este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Probleme sunt şi în cee ace priveşte circulaţia feroviară. Din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, pe secţia de cale ferată 202 nu se circulă între kilometrii feroviari 90 şi 108, pe raza judeţului Gorj (între staţiile CF Valea Sadului şi Pietrele Albe).

Restricţii pe toate căile de circulaţie: în traficul rutier, feroviar, maritim şi aerian

Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 202 este întrerupt şi pe raza judeţului Hunedoara, la kilometrii feroviari 112+800 (în zona staţiei CF Strâmbuţa) şi 84+200 (în zona staţiei CF Livezeni) din cauza unor fire de înaltă tensiune rupte în urma căderilor de zăpadă.

Restricţii pe toate căile de circulaţie: în traficul rutier, feroviar, maritim şi aerian

Portul Mangalia este închis, din cauza vântului puternic.

Probleme au apărut şi în pe Aeroportul Sibiu, unde, din cauza condiţiilor meteo, cursa Sibiu - Munchen, care era programată să plece duminică seara, la ora 19.20 a fost anulată, iar din acest motiv a fost anulată şi cursa Munchen - Sibiu programată pentru sosire 00.55. „Pasagerii vor fi remutaţi”, au spus, luni dimineaţa, reprezentanţii Aeroportului Sibiu, care au precizat că o parte din restul zborurilor operate duminică au suferit întârzieri generate de operaţiunile de degivrare.

sursa foto: Libertatea 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si