Herson, primul mare oraș ucrainean capturat de ruși a instituit restricții de circulație, iar locuitorii se confruntă deja cu lipsa acută de hrană și medicamente.

Citeste si: O firmă din România construiește buncăre la comandă. Cât costă un astfel de adăpost

Pe de altă parte, oficialii de la Pentagon anunță că forțele ucrainene efectuează atacuri masive asupra coloanei militare.

Un proiectil a distrus un cartier rezidențial

Camera de bord a surprins joi dimineață căderea unui proiectil peste un cartier rezidențial din Cernihiv.

Citeste si: Parlamentul din Kosovo solicită guvernului să înceapă negocierile de aderare la NATO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

„La naiba cu pacea rusească! Nenorociții, parcul e distrus. Aici a căzut un proiectil care a făcut totul țăndări. Ce explozie a fost. Ia uite ce crater a făcut bomba. Mai este o mașină distrusă, arsă. Și baza s-a dus naibii. Nenorocita de pace rusească. Trebuie să gândeşti cu capul!”

Mașini cu medicamente găsite abandonate

Un grup de ucraineni a găsit abandonate două mașini rusești, care trebuiau să transporte medicamente.

Citeste si: A început vânătoarea averilor oligarhilor ruși. Cum încearcă să scape milionarii de sancțiuni

„Dragi ucrainieni, dragi concetăţeni, a venit pe pământul nostru, în aceste maşini sanitare. Uitaţi, o să vă arăt ce aveau înăuntru: cică medic de serviciu, asistent de serviciu. Şi toate celelalte sunt la fel, scrise pe banderole. Dar, dacă vă uitaţi în maşină, ele nu transportă material sanitare.

Şi-au părăsit mașinile pline cu tot felul de muniţii.”

Citeste si: Medicii români sunt pregătiţi să ajute refugiatele însărcinate care vin din Ucraina. O fetiţă este primul copil ucrainean care se va naște în câteva zile în Capitală

Noi imagini din satelit ale zonelor din Ucraina bombardate de ruşi arată amploarea pagubelor în primele cinci zile ale invaziei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si