Reteta dulceata de pepene. Care este secretul gospodinelor
Cine a crezut ca toamna trebuie sa ne punem pofta in cui de pepene, s-a inselat! Gospodinele ne vand secretul celei mai savuroase retete de dulceata, chiar acum!

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri
Citeste si: Sore nu neagă relația cu Răzvan Miheț. Primele declarații ale artistei: "Se poate observa"- wowbiz.ro
-O dulceata din coaja de lebenita, totul mai de mult se folosea, avem aici lebenita, o curatam si curatam si partea verde, numai de asta avem nevoie, partea alta.
-Un kilogram de zahar, un pahar de apa, facem sirop ca si la dulceata
Mai luam doua lamai si sa ne apucam de gatit.
Ingrediente putine, pe care cu cu usurinta le gasim prin camara pregatim un desert cu care ne vom impresiona cu siguranta invitatii.
- Kilogramul de zahar si 250 de mililitrii de apa, un pahar de apa, ca sa se faca un sirop, daca nu punem zahar fierme pana maine, trebuie sa scada
Desi prepararea dulcetii de lubenita pare floare la ureche, gospodina noastra are cateva secrete care ajuta la pregatirea desertului
-Siropul fierbe, incercam picatura, sta dar mai trebui un pic sa fiarba, cand nu se misca picatura adaugam lebenita, pentru ca are apa
Imediat ce siropul se leaga
adaugam lubenita data pe razatoare si dupa caeva minute si cele doua lamai taiate felii.
Se mai lasa la fiert pana cand compozitia devine mai groasa. Ca sa stim ca este gata facem acelasi test, cu picatura care sta nemiscata pe farfurie.De abia atunci este gata dulceata.
-Este foarte aromata, miroase foarte bine.. Hmm trebuie neaparat sa incercati este foarte gustoasa si nu foarte dulce, almaia a anihilat din dulceata