Reteta frantuzeasca: trio de Paris. Ingredientele de baza este pestele si nu aveti nevoie sa porniti aragazul
Nu degeaba e bucătăria franţuzească vestită în întreaga lume. Satisface cele mai rafinate gusturi şi propune soluţii chiar şi pentru zilele caniculare! Noi vă învăţăm, cum să faceţi un "trio de Paris".

Citeste si: Oana Roman, revoltată după ce a văzut cât costă un banal croissant: „Mai scump ca la Paris???”- kanald.ro
Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului
ADRIAN BABES- BUCATAR: "Un trio de Paris ii zicem noi pentru ca este Ziua Frantei si ne-am gandit sa facem un tartar din trei culori.
"Ne trebuie ton rosu, avem un file de biban, avem creveti, pentru tartar ne trebuie o ceapa rosie, un castravete, ne trebuie un pic de unt pentru ca se serveste crud pe paine prajita"
Primul care intra sub cutit este tonul. Adaugati apoi uleiul de masline, soia si sucul de lamaie.

Odata tartarul pus pe farfurie, urmeaza partea cea mai complicata: realizarea decorului.

Se mai pun icrele de somon si reteta frantuzeasca e gata! Totul, in 20 de minute, fara ca macar sa fi pornit aragazul. Un avantaj pe-asa canicula ca astazi.
Se serveste cu un vin alb, merge foarte bine, va doresc pofta buna! Viva Franta!"