Reteta perfecta cu care sa te refaci dupa sarbatori. Dovlecei pane cu usturoi, un deliciu usor

Dupa atata carne si mancaruri grele, e momentul pentru un fel de mancare ceva mai usor si, de preferat, fara carne. Este la fel de gustos ca orice preparat specific sarbatorilor, dar mult mai usor de preparat si mai sanatos.

marți 03 ianuarie 2017 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Reteta perfecta cu care sa te refaci dupa sarbatori. Dovlecei pane cu usturoi, un deliciu usor
Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi
1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit, 100 gr faina, sare.
Pentru compozitia de pane: 2 oua, faina, sare, 5 catei de usturoi zdrobiti, sare si  piper dupa gust.
Preparare Dovlecei
pane cu usturoi
Dovlecelul se curata de coaja, apoi il  taiem felii si  presaram cu sare. Lasam cca 20  min, apoi scurgem zeama formata.
Feliile de dovlecel se tamponeaza  cu un servet uscat si se trec prin faina. Ouale se mixeaza cu  sare, piper,  usturoiul zdrobit, apa si faina. Feliile de dovlecel se trec prin compozitia de pane  ( ca si la snitel) si le prajim in ulei fierbinte, pe ambele parti.
Dupa prajire se scot  pe un servet absorbant, pentru a indeparta  surplusul de ulei.
Servim cu mujdei  sau cu sos de iaurt si usturoi.
Pofta Buna!

Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi

1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit, 100 gr faina, sare.
Pentru compozitia de pane: 2 oua, faina, sare, 5 catei de usturoi zdrobiti, sare si  piper dupa gust.

Preparare Dovlecei pane cu usturoi

Citeste si: „Am deşertat sacul şi am găsit copilul, învelit într-o perdea”. Declarațiile înfiorătoare ale femeii care a găsit bebelușul aruncat la groapa de gunoi din Oravița- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Dovlecelul se curata de coaja, apoi il  taiem felii si  presaram cu sare. Lasam cca 20  min, apoi scurgem zeama formata.Feliile de dovlecel se tamponeaza  cu un servet uscat si se trec prin faina. Ouale se mixeaza cu  sare, piper,  usturoiul zdrobit, apa si faina. Feliile de dovlecel se trec prin compozitia de pane  ( ca si la snitel) si le prajim in ulei fierbinte, pe ambele parti.

Dupa prajire se scot  pe un servet absorbant, pentru a indeparta  surplusul de ulei.Servim cu mujdei  sau cu sos de iaurt si usturoi. 
Pofta Buna!

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si