După codul portocaliu din zona Ardealului, ploile și vremea rea se extind în toată țara. Precipitațiile sub formă de ploaie își vor face apariția în zona de sud și vest a României, dar și la munte. 

Citește și: Prognoză ANM pentru două săptămâni. Vremea va fi ploioasă și schimbătoare

Andra Ionescu, reporter Kanal D: ”Ce zone sunt vizate de ploi și vânt?”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Vorbim despre  o vreme deosebit de rece pentru această dată în cea mai mare parte din țară excepție făcând zonele sud-vestice, unde s-ar putea înregistra din nou temperaturi apropiate de cele normalului pentru această perioadă, 22-23 de grade. Pentru Drobeta-Turnu Severin sunt anunțate în jur de 23 de grade Celsius. Vorbim și despre ploi în estul și sudul României, local în partea centrală și în zonele de munte.”

Cum va fi vremea în următoarele 3 zile

Și în zilele următoare vom avea parte de o vreme mohorâtă, cu ploi și temperaturi ceva mai scăzute.

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Din păcate, și pe parcursul zilei de mâine, vremea va fi destul de rece pentru această dată, inclusiv miercuri și joi vor fi temperaturi sub cele normale pentru această perioadă.

Își vor face apariția și câteva precipitații.”

Vremea va fi ploioasă și în București

Nici bucureștenii nu vor scăpa de ploi în următoarele trei zile, atunci când maximele vor ajunge până la 17 grade Celsius. 

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Nici în București situația nu este mai bună. Și în Capitală vor fi înnorări astăzi, mâine, poimâine, deci în următoarele 3 zile, când se vor înregistra maxime pornind de la 14 până la 17 grade Celsius.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si