Revolta intr-o comuna din Timis, unde secretarul primariei refuza sa semneze acte importante si isi jigneste colegii

Revolta intr-o comuna din Timis, unde secretarul unei primarii si-a pus institutia în cap, dar si pe localnici. Cu totii, o acuza pe femeie ca jigneste, refuza sa semneze acte importante si nici nu se oboseste sa dea prea mult pe la serviciu.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D luni 15 mai 2017 , 20:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scandalul e cat primaria, in comuna Giarmata. Iar in mijlocul lui e secretarul institutiei, o doamna la fel de scumpa la vedere, precum ar putea sa ajunga si fondurile europene, in valoare de 9 milioane de euro. Totul, pentru ca refuza sa semneze actele de finantare, spun colegii.

Virgil Bunescu, primar Giarmata: „Daca adunam toti acesti bani o sa vedeti ca se apropie de 25 de milioane de euro care stau blocati in acest moment”.

Femeia este acuzata ca se comporta ca stapanul pe mosie. Vine la munca dupa bunul plac, nu semnaza condica si nu isi respecta atributiile de serviciu.

Un lucru este cert: doamna secretar  nu era nici astazi in institutie.

Maria Paier, angajat primarie: „ Comportamentul ei lasa de dorit. Ne jigneste urat, in momentul in care nu isi atinge scopul insista si se enerveaza, arunca cu documentele pe jos”.

Problema secretarului este aprig dezbatuta si pe ulita. Cand au nevoie de o adeverinta de la impricinata, localnicii spun ca mai repede muta muntii decat sa-i vada semnatura.

Satui de galceava, cei de la Prefectura au cerut ca secretarul sa fie cercetat de comisia de disciplina.

Mircea Bacala, prefectul judetului Timis: „Asupra doamnei secretara se vor lua anumite sanctiuni”.

De cealalta parte, femeia vine si ea cu acuze: „M-am prezentat zilnic la program si mi-am indeplinit constiincios atributiile, gestiunea mea este inchisa, nu am restante.Totul e ca eu sa plec. Postul de Secretar a fost redus la un rol decorativ!".

Secretarul risca sanctiuni salariale de pana la 15% sau chiar desfacerea contractului de munca daca comisia de disciplina stabileste ca nu si-a indeplinit atributiile.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si