Revoltator! A cumparat la licitatie un apartament, si-a platit impozitele, dar nu poate intra in casa. Ce s-a intamplat

A cumparat la licitatie un apartament, si-a platit constiincioasa impozitele, dar n-a putut intra pana acum pe proprietatea ei. Este povestea revoltatoare a unei tinere care a ramas fara sa aiba vreo vina, si fara bani si fara casa. Cine e responsabil, stabiliti dumneavoastra! ##VIDEO37161##

Stirile Kanal D, luni 05 decembrie 2016 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ultimii patru ani au fost un cosmar pentru Mihaela. In ianuarie 2013, proaspat divortata, si-a cumparat un apartament scos la licitatie. Voia sa-i asigure fetitei ei un acoperis deasupra capului. Numai ca visul s-a spulberat exact cand a vrut sa se mute.

Mihaela: „Am un apartament in care nu pot intra. Eu m-am trezit ca sunt domnii proprietari acolo. Au intentat proces de suspendare a executarii silite impotriva mea. Nu mi se pare normal sa platesc chirie in conditiile in care am un apartament, platit!”.

Mihaela a facut eforturi mari sa plateasca apartamentul. La un moment dat, nici chirie nu si-a mai permis sa plateasca.

Cum s-a ajuns aici? Se pare ca apartamentul a fost scos la licitatie, desi pe rol existau si alte procese. Executorul care s-a ocupat de acest caz ii spune mereu ca e foarte ocupat si n-are timp sa-i dea explicatii.

Banca, cea de la care Mihaela a cumparat casa, ii da raspunsuri la fel de seci. Adjudecarea s-a facut „cu respectarea tuturor dispozitiilor legale, fara a exista un impediment in ce priveste valorificarea respective adjudecarea imobilului in discutie"

În raspunsul dat solicitarii noastre, reprezentantii bancii sustin ca raspunderea nu e a lor: "Cererea nu poate fi solutionata de banca, ci de executorul judecatoresc care administreaza procedura de executare silita si de instantele de judecata investite cu solutionarea dosarelor care fac obiectul plangerii."

Pana la rezolvarea dosarelor, Mihaela ramane prinsa intr-un hatis de probleme juridice in care nu are nicio vina. Proprietar e doar pe hartie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si