REVOLTĂTOR! Sorin a ajuns SCLAV în Marea Britanie! Credea că viața i se va schimba, dar este UMILIT zilnic de propriul angajator! E teribil ce pățește!

Sorin, un tânăr de 23 de ani din România, a crezut că își va face un viitor frumos în Marea Britanie, dar a ajuns să fie sclav personal pentru fiul unui milionar din Regat.

C.I.P., marți 19 martie 2019 , 10:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fiul de milionar s-a filmat, în urmă cu câteva zile, în timpul unei curse de cai în oraşul Cheltenham.

Citeste si: Un celebru actor român a locuit 5 ani în Christchurch, orașul lovit de atentatul terorist

Umilinta Marea Britanie

În imaginile care au stârnit indignarea oamenilor de pe reţelele sociale se poate observa cum tânărul de 23 de ani povesteşte cum l-a angajat pe Sorin, un tânăr imigrant român, ca 'sclav personal'.

Citeste si: Victor Ponta: "Ce facem după ce pică Dragnea? Doar împreună ieșim din groapa în care a dus România"

Românul este plătit să 'ţină ţigările, să aducă bere şi să ţină haina', aşa cum fiul de milionar s-a lăudat prietenilor de pe Instagram.

Într-o filmare se vede cum Harry Taroni, fiul lui Russel Taroni, un milionar englez, este auzit spunând că românul este foarte fericit că primește salariul la zi și că face tot felul de treburi înjositoare pentru angajatorul lui. La finalul clipului, fiul de milionar a precizat că i-a dat 20 de lire românului pentru a merge acasă.

Citeste si: Blestemul „Beverly Hills 90210”! Richard Erdman a MURIT! Este al treilea star din film care moare în ultimele două săptămâni

SorinImaginile au stârnit revoltă în rândul oamenilor și toți spun că niciun angajat nu merită să îndure asemenea umilințe, indiferent cât ar fi plătit pentru asta.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si