Rezultate admitere liceu 2020. Au fost publicate repartizările

Au fost afișate rezultatele pentru admiterea la liceu 2020 pe site-ul admitere.edu.ro și la avizierele liceelor.

I.C., vineri 10 iulie 2020 , 14:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Elevii care așteaptă rezultatele pentru admiterea la liceu pot verifica online AICI.

Când are loc a doua etapă a admiterii la liceu

24 iulie 2020 - Afișarea centrului de admitere, a situației locurilor rămase libere, inclusiv a celor destinate candidaților romi, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă ori maternă.

27 iulie 2020 - Înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă.

28 – 29 iulie 2020 - Desfășurarea/echivalarea probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă.

24 – 30 iulie 2020 -  Primirea cererilor de înscriere a candidaților care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, precum și a absolvenților clasei a Vlll-a care nu au susținut evaluarea națională.

Citeste si: Admitere liceu 2020. Astăzi se face repartizarea computerizată. Unde se pot vedea rezultatele

30 iulie – 3 august 2020 - Repartizarea, de către comisia de admitere județeană/a municipiului București, a candidaților care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus/transmis dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, precum și a absolvenților clasei a Vlll-a care nu au susținut evaluarea națională.

Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de comisia de admitere județeană/a municipiului București, publicate pe site-ul inspectoratului școlar județean/al municipiului București și comunicate unităților de învățământ până la data de 24 iulie 2020

4 august 2020 - Transmiterea către Centrul național de admitere a rezultatelor repartizării prin confirmarea încheierii operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si