Richie Rich al fotbalului românesc. La 27 de ani, George Țucudean este milionar în euro, joacă fotbal de plăcere și este un băiat cu șapte ani de acasă

George Țucudean, omul momentului în Liga 1, este milionar în euro la cei 27 de ani și asta pentru că fotbalistul provine dintr-o familie înstărită din Cluj, cu numeroase afaceri care mai de care mai diferite.

E. V., miercuri 13 martie 2019 , 09:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atacantul de la CFR Cluj joacă fotbal de plăcere, dar chiar și în absența unei presiuni a câștigului financiar, Țucu-Gol așa cum este poreclit este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la noi.

Fotbalistul care conduce de la 18 ani un Ferrari știe valoarea banului și este un băiat cu șapte ani de acasă. Nu a fost implicat în scandaluri, iar paparazzi nu l-au prins la ore târzii prin cluburi.

„Pe teren suntem toți egali, nu fac diferența banii mei! Întotdeauna am vrut să fiu independent, să trăiesc din ce câștig eu. Nici nu sunt vreun mare cheltuitor. Unii iau salariul azi și se îmbracă din cap până în picioare, a doua zi nu mai au nimic. Eu cunosc valoarea banului, știu ce înseamnă, știu cum se câștigă”, spune George Țucudean conform Libertatea.

Vrea să fie patron de club

George Țucudean spune că se vede conducând un club de fotbal. „Tata are foarte multe afaceri și nu are timp și de asta. La fotbal trebuie să te implici total. După ce mă retrag din cariera de fotbalist, m-aș vedea patron de club. Oricum, după ce mă las de fotbal, mă bag în afaceri!”, spune fotbalistul. 

George Țucudean este tătic de băiat

Fotbalistul este serios și la muncă și acasă și spunem asta pentru că este căsătorit din 2017 cu Ana, femeia care i-a dăruit și un băiețel de care fotbalistul este nedezlipit.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si