Rio 2016: Primii tenismani romani care s-au calificat intr-o semifinala olimpica. Felicitari, Horia Tecau si Florin Mergea!

Horia Tecau si Florin Mergea au devenit primii tenismeni romani care se califica in semifinalele unui turneu olimpic, dupa victoria de marti in fata perechii formata din favoritii Bruno Soares/Marcelo Melo cu scorul de 6-4, 5-7, 6-2.

A.S., miercuri 10 august 2016 , 10:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Echipa formata din Tecau si Mergea a fost sustinuta din public de Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru.

Echipa formata din Tecau si Mergea a fost sustinuta din public de Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru.

Brazilienii care se aflau in tribune i-au huiduit tot meciul pe cei doi tenismeni romani.

Perechea Tecau/Mergea va intalni in miercuri in semifinale americanii Jack Sock si Steve Johnson.

"Miercuri jucam cu medaliile pe masa. Inca de anul trecut am spus ca obiectivul nostru este castigarea medaliei de aur la Rio.

Deci, noi stim, echipa noastra stie, toata tara stie. Nu mai trebuie sa ne punem nicio presiune in plus, am ajuns aici concentrandu-ne pe fiecare minge, pe fiecare punct si asa vom face si maine (miercuri in Brazilia, n. red.). Acum ne vom recupera, pregatim meciul foarte bine si maine incercam sa executam fiecare punct ca sa castigam urmatorul meci, pentru ca el este cel mai important'', a spus Tecau, citat de site-ul Clubului Sportiv Dinamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si