Simona Constantinescu se roagă în fiecare noapte, fix la ora 24:00, pentru viața artistului care se luptă cu moartea, în acest moment. Ritualul are loc exact la miezul nopții pentru ca acesta să fie mai puternic, mai ales că alte câteva sute de oameni fac același lucru din toate colțurile țării.

”În fiecare seară, la ora 24:00, ne întâlnim alături de Simona pentru rugăciune.

Sumnezeu să ne asculte ruga și să îl ajute pe Mihai”, a scris Teodora, soția lui Adrian Daminescu, o prietenă apropiată a familiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Rugăciunea colectivă a început de acum două zile și a părut să funcționeze, în condițiile în care Mihai Constantinescu a trecut deja prin momente critice după stopul cardiac suferit. Soția lui Constantinescu și-a anunțat apropiații că va continua să se roage în fiecare seară iar aceștia au luat hotărârea să se alăture demersului.

Ca și în cazul lui Gabriel Cotabiță, prietenii speră într-un miracol.

Și la acesta, prietenii au înălțat de mai multe ori rugăciuni colective despre care sunt convinși că au avut efect în vindecarea artistului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si