Adrian Buba (64 de ani) este unul dintre cei mai apreciati pictori romani. El s-a nascut in 1953 la Carnasebes, a absolvit Academia de Arte Frumoase din Bucuresti in 1976, apoi a lucrat 4 ani la Muzeul National de Arta. In 1981, Buba a plecat din tara si s-a stabilit la Paris, unde locuieste si in prezent. Pictorul are expozitii peste tot in lume, dar cele mai multe sunt organizate chiar in „Orasul luminilor”.

Adrian Buba este stabilit de peste 30 de ani la Paris

Recent, Buba si-a expus tablourile intr-o galerie pariziana, marea surpriza a invitatilor fiind prezenta celebrului actor Robert de Niro. Acesta este recunoscut pentru faptul ca e un mare iubitor de arta, fiind familiarizat cu pictura deoarece parintii sai, Virginie Admiral si Robert de Niro Sr, au fost pictori.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

De Niro a vazut, intr-o galerie de arta, cateva lucrari ale lui Buba, si s-a aratat incantat de acestea. De aceea, ajuns la Paris, marele actor a tinut neaparat sa vina la expozitia pictorului roman, cumparand si cateva din lucrarile acestuia. De Niro si Buba s-au intretinut ca doi vechi prieteni si au baut un pahar de sampanie in timp ce au discutat despre arta.

Buba si De Niro au vorbit  despre arta la un pahar de sampanie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si