După o serie de tratamente, care nu au reușit să oprească evoluția bolii, tânărul a fost transportat de urgență la o clinică din Turcia, unde a fost și supus unei intervenții chirurgicale.

Povestea tragică nu a luat sfârșit însă, deoarece Robert trebuie să mai treacă prin multe operații, toate ajungând la o sumă pe care familia nu și-o permite. 

„Totul a început cu o simplă răceală.

Peste tot pe unde am fost ni se spunea că are sinuzită cronică. La Spitalul Militar din București, doctorul ORL-ist a insistat să i se facă o biopsie, pentru că ceva nu ieșise cum trebuie la ecografie. Așteptarea rezultatului a fost un coșmar, mi s-a părut că a durat o eternitate. Când am aflat diagnosticul am simțit însă o frică pe care nu o mai cunoscusem, o frică pe care nu o puteam controla. Băiatul a intrat și el în panică, însă am avut noroc de un medic radiolog excepțional care i-a spus că a mai întâlnit astfel de cazuri, iar boala e tratabilă. Cuvintele lui l-au mai liniștit”,  a povestit Denisa Fijer, mama lui Robert.

Starea lui Robert este critică

Robert nu a mai apucat să dea examenul de Bacalaureat, la fel ca restul colegilor săi. 

Citește și: O mamă din Vaslui, disperată să își salveze fata bolnavă de cancer: “Nu mai pot să o privesc cum se stinge”

„A terminat clasa a XII-a, dar nu a putut să dea examenul de Bacalaureat. Efectele chimioterapiei și radioterapiei au fost devastatoare. Nu putea să mai mănânce nimic. Atunci a realizat că viața nu mai e la fel pentru el.

Câteva luni mai târziu am început să îl hrănim artificial. I s-a făcut o mică incizie la nivelul abdomenului, în regiunea ce corespunde stomacului, astfel încât hrana, lichidele și medicamentele să ajungă direct în stomac, fără a mai trece prin esofag, iar la un moment dat nici nu a mai putut respira normal și a avut nevoie de o operație pentru a respira direct prin trahee. Tot ce i s-a întâmplat l-a făcut să se închidă în el, să își țină prietenii la distanță. De când respiră doar cu ajutorul aparatului montat la nivelul gâtului, nici nu mai poate vorbi, așa că doar le scrie mesaje pe telefon. E un chin pentru el. Mi se rupe inima să îl văd așa ”, a mai spus mama sa.

Tratamentul costă aproximativ 30.000 de euro

Mama lui Robert este în pragul disperării. După ce a aflat că boala s-a instalat în mai multe părți ale corpului, inclusiv în coloană, afectându-i mobilitatea, familia lui Robert a decis să îl transfere de urgență la o clinică din Turcia. Tânărul a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unei tumori craniene. Operația a reușit, dar  urmează tratamente post-operatorii extrem de costisitoare. 

Medicii de aici i-au oferit băiatului nostru o șansă la viață, dar costurile tratamentului și a intervențiilor chirurgicale sunt de 28.500€, cu mult peste ce ne permitem noi ”, spune tatăl tânărului, Gabriel Fijer.

Citește și: Acest test simplu cu două degete îți arată din timp dacă ai cancer pulmonar

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Asociația „Salvează o inimă” se ocupă de cazul lui Robert, iar cei care vor să îl ajute pe el și familia sa pot dona oricând bani în următoarele conturi:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Robert Fijer!

Atât persoanele fizice, cât și reprezentanții companiilor pot face donații accesând:  https://salveazaoinima.ro/robert-fijer/


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si