Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

Cum își motivează jurnalistul faptul că locuiește într-o clădire ANL, dar și alte răspunsuri la întrebări sensibile veți putea afla duminica această, de la ora 22:00, urmărind un interviu de colecție marca “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Author: Alina Raducu vineri 29 aprilie 2022 , 14:39

Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Duminică, 1 mai, Denise Rifai se va afla față în față cu jurnalistul Robert Turcescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D.

Robert Turcescu și-a început cariera de jurnalist la 18 ani, iar la vârsta de 23 de ani era deja redactor șef la Radio Total. Din anul 2003, a moderat talk show-ul “100% cu Robert Turcescu”, o emisiune care i-a adus un succes uriaș și premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune.

Numele lui Robert Turcescu se leagă de redacții ale unor publicații importante din România, acesta remarcându-se ca unul dintre cei mai incisivi jurnaliști.

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pe primul loc in preferintele telespectatorilor de la orase!

Citeste si: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În anul 2014, Robert Turcescu uimea o țară întreagă, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire. Doi ani mai târziu a fost ales deputat în Parlamentul României, iar în prezent a revenit în lumea presei. În plan personal, Robert Turcescu se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fete.

Citeste si: Mioara Velicu, Doamna cântecului popular moldovenesc, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 “ Care a fost cel mai penibil moment trăit în direct?”, “V-a fost cumpărată tăcerea?”, “De ce locuiește un milionar într-o casă ANL?”, “Ați luat vreodată șpagă?”, “Ce v ă  face să vă pierdeți controlul?”, “De ce vă e frică să vă pierdeți controlul?”, “De ce vă e frică de realitatea înconjurătoare?”, “Cine este mogulul media care v-a plătit cel mai mult?”, “Mușcați mâna care v-a hrănit?”, “Mai aveți credibilitate ca jurnalist?”,  acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Robert Turcescu duminică, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată
de la 22:00, la Kanal D!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si