Rochia de mireasa care cantareste cat un frigider si costa cat o masina. Fenomenul care ia amploare printre mirese

Ati mai auzit pana acum de rochii de mireasa care costa cat o casa sau cat o masina. ##VIDEO13885##

vineri 22 iulie 2016 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ati mai auzit pana acum de rochii de mireasa care costa cat o casa sau cat o masina. O toaleta mai grea decat mireasa si sub care se poate ascunde o familie intreaga, cu siguranţă nu ati mai vazut.  Priviţi cat chin sunt in stare sa suporte, femeile, doar pentru a fi speciale in noaptea nuntii.
Atat cantareste acesta rochie de mireasa. 70 de kilograme cara tanara din imagini. Inca o data greutatea ei. Trebuie sa ai forta nu gluma! Ce nu face insa o femeie pentru a fi unica, in noaptea nuntii?!
Atat de voluminioasa este tinuta. Cat o masina de lata. Si nu este singura. In aceeasi emisiune, designer-ul vestimentar mai prezinta inca o tinuta la fel de spectaculoasa! Asa ca pentru o casnicie roz ...
Urmeaza a doua tinuta. Este Cary. Cary, sunt atat de geloasa pe tine, acum! Sincer?  Vino repede!
Repede Este aproape imposibil sa te misti intr-o astfel de tinuta. Abia daca poti inainta!
Domnisoarele insa sustin ca merita sa faca tot acest efort.  Senzatia pe care o au cand imbraca rochiile este de-a dreptul unica!
Tinutele au fost create pentru miresele rome din Mare Britanie, acolo unde nuntile etniei sunt cunoscute pentru fast si opulenta.

O toaleta mai grea decat mireasa si sub care se poate ascunde o familie intreaga, cu siguranţă nu ati mai vazut.  Priviţi cat chin sunt in stare sa suporte, femeile, doar pentru a fi speciale in noaptea nuntii.

Atat cantareste acesta rochie de mireasa. 70 de kilograme cara tanara din imagini. Inca o data greutatea ei. Trebuie sa ai forta nu gluma! Ce nu face insa o femeie pentru a fi unica, in noaptea nuntii?!Atat de voluminioasa este tinuta. Cat o masina de lata. Si nu este singura. In aceeasi emisiune, designer-ul vestimentar mai prezinta inca o tinuta la fel de spectaculoasa! Asa ca pentru o casnicie roz ...

Urmeaza a doua tinuta. Este Cary. Cary, sunt atat de geloasa pe tine, acum! Sincer?  Vino repede! 
Repede Este aproape imposibil sa te misti intr-o astfel de tinuta. Abia daca poti inainta!

Domnisoarele insa sustin ca merita sa faca tot acest efort.  Senzatia pe care o au cand imbraca rochiile este de-a dreptul unica! Tinutele au fost create pentru miresele rome din Mare Britanie, acolo unde nuntile etniei sunt cunoscute pentru fast si opulenta.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si