Rolul gradinitei si scolii private TeddyBar este sa vina in ajutorul copiilor si parintilor

Copilul este una dintre marile descoperiri ale ultimului secol. Dar cu cei mici este la fel ca in cazul unor teritorii recent descoperite: ramane sa le explorezi si nu este foarte usor.

Author: K.B. vineri 27 decembrie 2019 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La  intrebarea “Ce este copilul?” mai mult de jumatate de secol de studii nu a raspuns inca. Cu toate acestea, rezultate semnificative au fost deja obtinute datorita eforturilor depuse de savantii din diverse tari. La formarea personalitatii copilului contribuie semnificativ valoarea primilor ani de viata. In perioada prescolara copilul este supus unor transformari esentiale. Exista multe persoane care raman ferm convinse ca inainte de varsta scolara, copilul mic trebuie sa fie doar bine ingrijit pentru a se dezvolta normal.

Aceasta este, cu siguranta, o conditie necesara, dar este departe de a fi suficient. Educatia primara are o deosebita influenta, asupra celui mic, la fel ca influenta anturajului sau si in special a mamei sale, care trebuie sa fie considerabila asupra dezvoltarii sale psihologice. Prin urmare, este important sa diseminam aceasta idee fundamentala si sa gasim mijloacele de a asigura, pentru toti copiii, aceasta educatie primara de care depinde, in mare masura, viitorul individului.

Pentru cei mici sunt necesare crese si gradinite. Copilul mic trebuie sa gaseasca alaturi de el stimulente si coordonari ale activitatii sale, oferite de catre un educator informat, astfel incat activitatea lui mentala sa fie exercitata cu o mie de experiente zilnice prin care perceptiile sa fie rafinate, simturile motorii dezvoltate, vorbirea sa devina mai precisa etc. Aici intervine rolul gradinitei si scolii primare. Statul ofera o astfel de educatie, insa, nevoia de mai multe locuri disponibile, dar si de o calitate mai mare a activitatii educationale, a dus la crearea, si in Romania,

a institutiilor private. Acesta este si cazul Teddybar. 

Cresa, gradinita, afterschool-ul si scoala http://www.teddybar.ro din Bucuresti, este o institutie apreciata si recomandata. Copilul poate sta in institutie de dimineata si pana la orele 18:00, atunci cand majoritatea parintilor ies de la munca. Daca multe scoli de stat nu dispun de program dupa scoala si este dificil pentru parinti sa gaseasca pe cineva care sa se ocupe de copil, cu Teddybar nu exista aceasta problema.

Copilul va fi pe maini bune, isi va face temele supravegheat, sustinut si va avea si activitati extrascolare ce ii vor desavarsi educatia. Aceste activitati pot fi Aikido, Origami, arta, pian, chitara sau sah. Astfel, aceasta gradinita si after-school ofera siguranta maxima, deoarece copilul nu va fi nesupravegheat nici macar o clipa. cresa, scoala si after school. In plus, educatia este de calitate superioara, educatorii de la Teddybar fiind selectati dintre cei mai buni.
De fapt, este un fapt binecunoscut ca ingrijirea si educatia acordate celor mici necesita educatori de calitate, bine pregatiti pentru dubla lor sarcina.

Gradinita are un rol important pentru micuti. Toti parintii ar trebui sa considere inscrierea celor mici in astfel de unitati. Asta pentru ca, activitatile prescolare sunt benefice pentru dezvoltarea celor mici. Vor invata sa socializeze, sa rezolve probleme, sa lucreze in grup si sa imparta.

Nu spune nimeni ca un parinte nu este capabil sa ofere educatie copilului, insa gradinita are capacitatea de a oferi o altfel de educatie, furnizata de adevarati profesionisti. De altfel, parintii si gardinita sau scoala primara trebuie sa colaboreze intensiv pentru a le oferi micutilor tot ce este mai bun. Cand copilul a trecut de varsta de 3 ani, lasati-l sa inceapa gardinita pentru a se afirma ca personalitate. El are nevoie de un mediu social extins dincolo de cel deja cunoscut. 

Rolul gradinitei si al scolii private Teddybar

Este ca o casa facuta pentru el. Totul este facut pentru el, pe masura lui si aici poate invata si isi poate trai copilaria in cel mai frumos mod. In plus, locatia este una moderna. Toate facilitatile sunt la dimensiunea necesara, precum si mobilierul: mese si scaune, dulapuri si rafturi, echipament pentru educatie fizica si jocuri in aer liber, chiuvete si aparate sanitare etc. Copilul isi desfasoara zilnic activitatea in acest climat de bucurie si de libertate, de ingrijire. Sanatatea, autodisciplina, constientizarea de sine sunt lucruri pe care le deprind de la Teddybar. Vor invata practica bunelor obiceiuri transformate in automatism solid, atat de necesare pentru formarea caracterului.

Gradinita si scoala primara au un drum lung in dezvoltarea generala a copilului. Asa cum am spus, dezvolta abilitatile sociale, emotionale, de alfabetizare si motrice fine ale copilului. In aceasta perioada, atingand un copil invata despre diferite forme si dimensiuni ale obiectelor, auzind un copil isi dezvolta arta ascultarii si a intelegerii despre lumea din juru, iar simtul vederii permite unui copil sa recunoasca obiecte, tipare si cuvinte. La gradinita, copiii invata, de asemenea, diverse activitati, cum ar fi dansul, muzica, arta si jocurile, cum sa gandeasca, sa recunoasca obiectele, limbajul si sa se exprime. Alegerea scolii si gradinitei Teddybar va imbogati experienta de invatare a copilului. Un program excelent va oferi copilului o varietate de experiente de invatare care sunt distractive si orientate spre cunoastere in acelasi timp. Interesul copilului dvs. pentru invatare si curiozitatea pentru tot ce este in jur va creste, prin expunerea la lumea exterioara. Gradinita si scoala primara Teddybar va introduce copilul in concepte si idei noi, dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor si un caracter puternic.

Asta face scoala si gradinita Teddybar pentru ca acesta este rolul ei.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si