Român în vârstă de 20 de ani ucis în bătaie într-o stație din Londra

Un român în vârstă de 20 de ani a fost snopit în bătaie până a murit la o stație de metrou din Londra.

Author: E. V. luni 11 martie 2019 , 11:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin, un tânăr în vârstă de 20 de ani, venea de la o petrecere în momentul în care a fost atacat de mai mulți necunoscuți care l-au ucis în bătaie.

Tânărul în vârstă de 20 de ani era din Vicovu de Sus și se afla la Londra, la muncă, împreună cu un frate de-al său.

Florin Pitic se întorcea de la ziua unui prieten din Londra, după miezul nopții, și a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury.

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

În numeroasa comunitate vicoveană aflată la Londra se spune că în mod cert autorii au fost tot români, scrie Monitorul de Suceava.

Agresorii au fugit imediat ce tânărul a căzut la pământ.

Presa londoneză a scris câteva rânduri despre crima din stația de metrou. "Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice", a transmis un oficial al poliției londoneze.

Florin Pitic era cunoscut ca un băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si