Român mort în Italia în condiţii suspecte! Bărbatul plecase la pescuit cu prietenul său, cercetat acum pentru omor

Tânărul de 30 de ani a murit, după ce barca cu care era la pescuit s-a răsturnat pe un canal din regiunea italiană Padova.

M.C.B., marți 16 octombrie 2018 , 17:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietenul, care îl însoţea, este acuzat că nu a chemat imediat ajutoarele, ci ar fi aşteptat să se facă ziuă ca să dea alarma.

Gheorghe Bălan venise în Italia ca muncitor sezonier. În noaptea de 8 spre 9 octombrie, bărbatul a mers la pescuit împreună cu un prieten, tot român, pe un canalul Fratta din Merlara, conform rotalianul.

La un moment dat, barca în care se aflau bărbaţii s-a răsturnat. Gheorghe Bălan s-a înecat, iar trupul său a fost recuperat ziua următoare de scafandri.

Gheorghe Bălan venise în Italia ca muncitor sezonier. În noaptea de 8 spre 9 octombrie, bărbatul a mers la pescuit împreună cu prieten, tot român, pe un canalul Fratta din Merlara, conform rotalianul.

La un moment dat, barca în care se aflau bărbaţii s-a răsturnat. Gheorghe Bălan s-a înecat, iar trupul său a fost recuperat ziua următoare de scafandri.

Adrian, prietenul cu care bărbatul se afla în aceeaşi barcă la pescuit, este cercetat de autorităţile judiciare. În apărarea sa, românul de 37 de ani a spus că a încercat să-şi salveze prietenul, însă nu a reuşit pentru că Gheorghe a fost luat repede de ape.

În schimb, anchetatorii italieni îl acuză pe Adrian că nu a chemat imediat ambulanţa şi carabinierii, ci aşteptat să se facă ziuă pentru a da alarma.

Sursă: libertatea.ro 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si