Un român de 23 de ani a speriat Spania. Și-a ucis iubita de 17 ani și a aruncat bucăți din cadavrul ei prin oraș

Un român de 23 de ani din Spania a mărturisit că a comis o crimă atroce: și-a ucis iubita fosta iubită, a tranșat-o cu sânge rece și i-a aruncat bucăți din cadavru prin oraș.

Author: Razvan Ilie vineri 11 iunie 2021 , 21:55

Crimă oribilă în Spania. Rămășițe din cadavrul fetei au fost găsite în mai multe locuri de la periferia orașului.[Sursa foto: Espana Diario]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tânăra Rocío Caíz Pozo, în vârstă de 17 ani, era dată dispărută din data de 3 iunie în localitatea Martín de la Jara (Sevilla). Garda Civilă spaniolă a transmis vineri că fostul ei iubit, un român în vârstă de 23 de ani, a ucis-o chiar în ziua în care a dispărut, apoi i-a dezmembrat cadavrul

și a aruncat părți ale corpului în diferite locuri din oraș.

Surse din ancheta judiciară, prezentate de La Vanguardia, au raportat că unele rămășițe umane care ar putea corespunde tinerei dispărute au fost găsite cu puțin înainte de 21:30 într-o parcare din orașul Estepa (Sevilla). Au fost găsite și în alte locuri de la periferia orașului.

Cazul care a cutremurat Spania

De când a fost raportat cazul de dispariție, Garda Civilă a ținut deschise toate ipotezele în cazul tinerei, mama unui bebeluș de patru luni.

Copilul a fost făcut chiar cu românul de 23 de ani cu care a fost văzută ultima dată în Estepa, la 25 de kilometri distanță de orașul său. După mai multe zile de anchetă, românul a mărturisit crima.

Potrivit presei spaniole, cei doi începuseră o relație cu 6 ani în urmă, la vârsta de 16 ani, respectiv 11 ani, iar relația a continuat până acum câteva luni când s-au despărțit după nașterea copilului.

Ana, o soră a fetei ucise, a primit un mesaj presupus trimis de Rocío în care i-a spus că a plecat în provincia Badajoz cu un tânăr pe care l-a cunoscut cu câteva luni înainte și a cerut ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

Familia tinerei a mai spus că fata a fost agresată în repetate rânduri de fostul iubit, însă nu a depus plângere împotriva românului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si